А относно В **** СА , преди нямаше ли същата серия само,че без европейското знаме, а от старите с българския флаг защото мисля, че Варна имаха цялата поредица със С*? Също така не знам защо избегнаха да издадат такива номера: В****НН,В****НР,В****НТ?
Не е имало В **** СА с българския флаг, тя беше единствената неиздадена С* серия, всички останали С* серии бяха издадени в периода 2001 - 2005г.. Сериите НН, НР и НТ бяха пропуснати, защото през септември 2014 (тогава вървеше НМ), нова фирма започна да произвежда табелите и навсякъде започнаха нови серии, като във всички области пуснаха най- ниската неиздадена - във Варна това беше В **** ВА. Ако имаш и някакви въпроси за реда на издадените серии, може да ги откриеш тук (линкът го има и в първото мнение в темата).
Гледам, че липсва информация за първите 2 софийски, големи групи С и СА, преди сегашната СВ. Да разбирам ли, че при тях няма пропусната серия през годините поради каквато и да било причина(недоглеждане, резервираност и т.н.)?
Видях, че има инфо даже и за мотоциклети, което е хубаво

. Предполагам, че просто няма данни и не ми се вярва нито един мотоциклет/мотопед да не е бил регистриран досега в повечето области, например Смолян, Стара Загора, Шумен и много други.
Иначе, сигурни ли сме, че серия РВ **** НН е със синя лента и е била издавана след 2006г? Може би спомените ми вече изневеряват за номера, но дълги години до около 2003-2004 някъде пред нас (Варна) имаше паркиран един Голф 3, цвят Бордо, чийто собственик веднъж седмично ходеше някъде с него. Може би е живеел под наем, защото после колата изчезна. На 90% съм сигурен, че беше РВ **** НН, но има малка вероятност и да е бил РВ **** Н, не знам дали е имало такава серия въобще.