Не знам кое ти доставя удоволствие да се заяждаш с мен, вече го правиш не знам за кой път, но това си е твой проблем явно... И какво като информирам модератор? Какво ще се случи? Оставям коментар за да го видят всички и може би другия път да се замислят като пишат в тази тема. Аз какво съм написал къс T6B5 , същото. Единични трамваи по тази линия нито е рядкост нито случайност това искам да кажа!
Не се тревожи, за разлика от някои новорегистрирани потребители, аз много добре се замислям какво и къде пиша...

Но това не е фатално, в началото всички сме така, важното е да има прогрес в бъдещите действия (дано!).
Относно единичните T6B5 - въпреки че по принцип са напълно обичайно явление и по този въпрос не може да има никакъв дебат, смятам, че обстоятелствата през последния един месец промениха много ситуацията и създадоха нещо като прецедент - за първи път от може би дори десетилетия и нощните коли по линията са състави - събитие, което също така бе правилно отбелязано във форума. Според мен, появата на единична мотриса в тази ситуация, при това на целодневна кола, а не на нощна (където по принцип се движат единичните мотриси), е събитие, което трябва да се отбележи тук и което е
необичайно именно защото според
обичайната в момента ситуация по линията се движат само състави. Освен това, практиката в тази тема показва, че подобна поява е отразявана във форума и преди:
4113-сам като редовна кола (20/13).Така 20/11,20/13,20/14 са единични вагони.
...
А в редица сфери от живота наблюдаваме, че именно практиката пълноценно допълва правилата "ръка за ръка"...
Разбира се, ако някой от модераторите не е съгласен с позицията ми и смята, че постът за 4103 не носи пълноценна информация, няма да възразя мнението ми да бъде изтрито. Извинявам се за дългата публикация, не е в мой стил, но мисля, че в случая беше удачно да се аргументирам, за да бъде сложен край на този спор.