Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - marto_pz

Pages: [1] 2 3 ... 51
1
Други градове / Re: Пазарджик
« on: 02.06.2024, 14:42:00 »
За жалост предната със сор се провали , а щеше да е хубаво да са те избрани

2
По - рано тази година 6138 кобрата вече се счита за бракувана поради лошо техническо състояние и отказ да се прави...


3
Новите излетни линии с двуетажните автобуси са много опасни. не знам дали някой се е сетил за това. засякох автобус по новата линия към Банкя. Видях как горе е пълно с народ, а долу всички седалки са празни. Не знам точно колко са местата горе. ако предположим, че са 50, това означава 3-4 тона (ако смятаме средното тегло на човек между 60 и 80 кила) маса, която е доста високо над пътя. в същото време долу няма нищо, което да прави все пак някакъв баланс. центърът на тежестта отива много нагоре и при едно малко колебание - ще стане белята. например на надлеза на пътния възел Сливница/Околовръсно. Там е много високо, че ме е страх какво ще стане, ако автобусът падне чак долу. И точно заради височината там може един силен вятър да обърне автобуса. Или пък някой лек автомобил леко да чукне автобуса отстрани и ще стане като катастрофата на магистрала Тракия.

Тези автобуси може би са по-стабилни, когато и долу има пътници. но когато се използват за излетни линии, е ясно, че всички ще искат да са горе.


Съседка е водила внука до Банкя с новата линия. тя също потвърди, че горе всички седалки се пълнят и има дори някой друг правостоящ. а долу няма никой. Също така разказа, че било много задушно - нямало никакви отварряеми прозорци. може само да си представим какво би било през юли и август. Горе нямало апарати за таксуване, а постоянно имало аудио съобщение, което карало пътниците да си маркират картите. и така редовно имало хора, които слизали до долу, за да си маркират картите и после се връщали. в движение. не знам колко е безопасно. в автобуса била пусната музика/радио, което мисля, че беше нарушение на някакви закони за авторски права. също така е имало някакво дете/момче, което се е представяло за екскурзовод. сложило си картата за градски транспорт на врата и обикаляло напред назад и досаждало на пътниците като разказвало различни "факти" по маршрута и задавало въпроси на хората. Не знам колко е редно това да бъде допуснато от шофьора.

"Детето" е на 24 г и е служител на столичен автотранспорт и работата му е била именно да оказва съдействие на пътниците и да преброява.

4
Uninhibited dating for men
Living Women
Superlative Сasual Dating

5
Всичко що иде горе на железник в един паркинг остава там....
Това си е за сигнал до прокуратурата и европейската комисия отвсякъде. Нямам думи в такъв случай за какво безумно усвояване на средства става въпрос. Утре кмета ви ще реши, че иска да пуска автономни таксита и ще захвърли и Иризарите на тоя паркинг. Предполагам, че за  това става въпрос - безумие...
https://maps.app.goo.gl/THeptBWVRjVpcHkp8


Да попълня , че депото сигурно и то е пълно със спрени пс...

6
Всичко що иде горе на железник в един паркинг остава там....

7
Каква е причината, пускането на електробусите!?!  :eek:

Причина явно щот няма достатъчно тролеи или не знам.....всичко върви навсякъде...

Не мисля, че наистина Соларисите са бракувани. Според мен не си дават зор да ги правят, заради големият брой автобуси, които имат в наличност в момента, особено след доставката на електричките. Друг е въпросът, че всъщност им трабват Солариси, поради факта, че някои курсове не могат да бъдат поети от електрички поради това, че не могат да изкарат цялата смяна. Отделно че електричките правят проблеми.

Със сигурност има...гаранция

8
А сега е време да внеса малко инфо и за състоянието на градския в града.... По тролейбусните линии се движи абсолютно всичко / тролеи , автобуси и електробуси / , до момента има около 20 бракувани солариси и 1 тролей / 1045/ също има и още доста спрени тролеи които не се знае дали ще тръгнат...Шофьори и кондуктори също няма и се търсят...

9
2913-1

10
3663-88/5

11
По наряд е

12
От ходенето до Железник днес само 1005 и 1015 учебния видях , че са останали....снимки след малко ще добавя.

13
Други градове / Re: Пазарджик
« on: 29.09.2023, 00:04:04 »
Няма им нищо....поддържат ги доста добре такаче ще изкарат още време

14
Други градове / Re: Пазарджик
« on: 28.09.2023, 18:54:02 »
като цяло да ама колко на колко бройки ще са за единия и другия град не знам

15
Други градове / Re: Пазарджик
« on: 28.09.2023, 07:12:58 »
Чешката фирма СОР е спечелила обществената поръчка в Пазарджик за доставка на нови 6бр 9-10м електробуси за града

16
Стара Загора / Re: Irizar ie Bus
« on: 23.08.2023, 07:00:52 »
Автобуси и тролеи по 26 и 36 си се движат от поне година и отгоре смесено , а по ТБ2 са предимно тролеи...Иризари на тролейбусните линии си е събитие...

17
Всички лазове без 1005 , 1023 и учебния вече ги няма...
Новата схема е меко казано покрътителна...Уж искат и ТБ 1 да върви , а тролеи за нея от къде? 2,26,36 вървят смесено (тролеи и автобуси)
От железник за новия мол остава само 36 ама до зора може и 100 линии...

18
Тези тролеи от години не се движат и не са годни за движение

19
Мъките на 1007 приключиха днес...Одеве бе закаран посока стария мол явно за тенджери

20
Други градове / Re: Благоевград
« on: 13.07.2023, 00:05:10 »
Я Солариса който се продаваше при Тони 2004 в Харманли се е озовал на добро място

Pages: [1] 2 3 ... 51