Author Topic: Re: Карти и билети за пътуване в ГТ / Таксуване  (Read 4431 times)

Offline IKAR

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Епълските телефони хич не са хубави, във всяко отношение, лаптопите им също. Особено ако трябва да ги съвместиш с нещо от друг производител галимацията е тотална, дори прехвърлянето на файлове от Уиндоус, Андроид или някое друго от посочените към iOS е страшно главоболие. Другите наопаки, тия на терсене. И повечето от дорълнителпите приложения за Епъл са платени. Да не говорим, че "случайно" нещо им се разваля точно след като изтече гаранцията, а ремонтите извънгаранцонно са безумно скъпи. При мен пред който и да е център за обслужване на Епъл непрекъснато има ОГРОМНИ опашки, все трябва да си запишеш час и да чакаш с часове, за да ти обърнат внимание. Нямат и адекватно място на диска, за да им позваш айклауда, на още да им плащаш. И за какво ти е айфон? Само за да ахкат шафрантиите по него...Въобще откакто го няма Стив Джобс тая компания и дъска за кочина не става от нея.
« Last Edit: 15.10.2025, 05:13:05 by IKAR »
По рейс и по жена не се тича!
A developed country is not a place where the poor have cars, it is where the rich ride public transportation.

Offline 04Boris22

• Защо пиша толкова много?
  • 2055
    • View Profile
    • Email
Епълските телефони хич не са хубави, във всяко отношение, лаптопите им също. Особено ако трябва да ги съвместиш с нещо от друг производител галимацията е тотална, дори прехвърлянето на файлове от Уиндоус, Андроид или някое друго от посочените към iOS е страшно главоболие. Другите наопаки, тия на терсене. И повечето от дорълнителпите приложения за Епъл са платени. Да не говорим, че "случайно" нещо им се разваля точно след като изтече гаранцията, а ремонтите извънгаранцонно са безумно скъпи. При мен пред който и да е център за обслужване на Епъл неплекъснато има ОГРОМНИ опашки, все трябва да си запишеш час и да чакаш с часове, за да ти обърнат внимание. Нямат и адекватно място на диска, за да им позваш айклауда, на още да им плащаш. И за какво ти е айфон? Само за да ахкат шафрантиите по него...Въобще откакто го няма Стив Джобс тая компания и дъска за кочина не става от нея.
По-голяма простотия от тази не бях чел скоро :laugh:
Черепите неслучайно са пълни с нещо ;)

Offline IKAR

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Тая "простотия" всеки ден я изпитвам на гърба си и от нея ме боли главата. Затова и сменихме служебните аЙпад-и със Самсунг и Леново. Преди 10 години, като още бях в България, лаптопът на брат ми направи тази циганийка - захранването му пуфна точно малко след изтичането на гаранцията. И...само една фирма за цялата страна беше оторизирана да ремонтира Епъл, ремонтът щеше да струва 1700 лева. Съответно последва най-рационалната опция - продажба в "продавалника" за части.
« Last Edit: 15.10.2025, 05:46:50 by IKAR »
По рейс и по жена не се тича!
A developed country is not a place where the poor have cars, it is where the rich ride public transportation.

Offline 04Boris22

• Защо пиша толкова много?
  • 2055
    • View Profile
    • Email
Аз съм от 12 години с айфони, имах и айпад, до миналата година ползвах и макбук. Като цяло са си доста надеждни, аз ядове за тези 12 години не съм срещал, за каквито ти пишеш и определено марката и софтуера няма да ги сменя в близко бъдеще...
Черепите неслучайно са пълни с нещо ;)