... с изключение на Охрид и източния бряг на Охридското езеро до манастира "Св.Наум".
Просто човек трябва веднъж да посети Македония, за да му се избият от главата всякакви идеи за присъединяване. На мен веднъж ми стигна и надали ще повторя.
А "Трамкар" няма ли да се включи също в офертата? Всичкото Мара втасала с инекомските трамваи, та за скопците тръгнала да прави трамваи...
Аз миналата година ходих и си промених мнението кардинално за тая държава. Да си седят там , хич не ни трябват. Имаше едно хубаво преживяване на 7ми април всяка година в Струмица (на 10км от границата с Гюешево става голям купон - маскарад, нещо като стрийт парад ама става голям купон. Всяко капанче, кафе, магазин, инетклуб изхвърля инвентара слага колони и уредба, музиката дъни яко, алкохол се лее и като ти писне оиваш в следващото... отделно цвърчат плескавици и чибапчета(малки кебапчета)... и народ, народ - цяла Македония, имаше от Сърбия, Гърция, България, всеки с някакъв костюм.. яко беше, жалко, че тази година не можах да отида пак. Но в източната част около границата са по-скоро българи там - и като диалект и като манталитет. А иначе доколкото разбирам Трамкар не участват, т.к. ще се прави само трасе, ККМ, сигнализация, трамваите ще си ги купуват от другаде. Ама заслужават да им реновират София 100/1000
Ако нямат тролеи, може да им направим ККМ и да им продадем 2525, 2002, 2003 и 2004
Нямат. Само рейсове. Селска работа. Македонска.