Author Topic: Правила на форума  (Read 18309 times)

Offline Dragon

 • Administrator
 • Нямам спирка
 • ********
 • Posts: 5778
 • Администраторът бонбони не пие!
  • Skype Me™!
  • ICQ Messenger - 202143037
  • View Profile
  • http://gtsofia.info/
  • Email
Правила на форума
« on: 16.01.2006, 13:14:10 »
Правила за участниците във форума

1 . Писането на теми и мнения става само в съответните раздели. Теми и мнения, които не са в правилния раздел биват премествани от модераторите или изтривани без предупреждение. Проверявайте дали вече не съществува такава тема! Повтарящи се теми ще бъдат изтривани!
Писането на мнения става в съответните теми. Мнения, които не са свързани с темата, ще бъдат премествани и изтривани без предупреждение!
Мнения представляващи възклицания, емотикони и т.н. ще бъдат изтривани без предупреждение!
2 . Форумът е насочен към градския транспорт като цяло. Допускат се теми свързани с него и неговото развитие, теми свързани с наболели проблеми на София и други градове и с градския транспорт и икономическото и културно развитие, както и теми свързани с България - събития с национално значение. Теми неотговарящи на горепосочените изисквания ще бъдат изтривани без предупреждение. Изключение правят темите свързани с представянето на участниците, темите в раздела "Забавно", темите отнасящи се до Форума и Страницата, темата "Поздрави" и теми получили изричното съгласие на Администраторите.
3 . Всякакъв вид обиди, клевети и заплахи са абсолютно забранени.
4 . Теми, проповядващи насилие, расизъм, склонност към наркомания или към каквото и да е противозаконно деяние са абсолютно забранени!
5 . Теми и мнения с невярно съдържание се изтриват по преценка на модераторския екип. Системното публикуване на лъжлива информация води до наказания!
6 . Писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Съобщения на Латиница или друга писменост ще бъдат изтривани. Допуска се използването на други писмености само за термини и други думи, нямащи аналог на Кирилица.
7 . Всякаква форма на копиране на нико-ве на участниците няма да се толерира, вторият регистриран акаунт с явно копиращ ник ще бъде изтриван от администраторите на форума.
8 . Забраняват се аватари и снимки на участниците, които са провокативни или нецензурни. Не се допускат и анимирани картинки, прекалено отвличащи вниманието на потребителите и пречещи на нормалното четене на темите.
9 . Писането на мнения само с главни букви се смята за викане. Такива мнения ще биват изтривани.
10 . Мненията следва да бъдат публикувани със стандартни шрифт, цвят, големина, дебелина и вариации на буквите. Използването на различни от стандартните се допуска само за да се наблегне на дума, израз или изречение, които действително трябва да бъдат откроени.
11 . Aко смятате че на някое мнение или тема мястото не е там където се намира в момента, ако имате оплаквания от някой потребител, използвайте бутона Report! Мнения, представляващи доклад за нередност, написани в някоя тема, ще бъдат изтривани.
12 . Писането на идентични мнения от един участник в една или няколко теми е забранено. Такива мнения ще бъдат изтривани без предупреждение от модераторския екип.
13 . Забранява се посещаването на форума чрез използване на proxy сървъри. На участници, използващи такива, ще се бъде налагано наказание - изгонване.
14 . Модераторският екип запазва правото си да редактира или изтрива мнения и теми, ако сметнат съдържането им за неуместно, дори и да не са в нарушение на конкретно правило от горепосочените. Модераторският екип запазва правото си да изтрива прикачени или копирани снимки с незадоволително качество. В такива случаи участникът ще може да оспори извършеното действие с ЛС към някой от модераторския екип. Подобно мнение, написано от същия участник, след като е бил известен за причината за редакцията/триенето (ако е било основателно), води до наказание.
15 . Забранява се публикуването на материали (книги, игри и т.н.), нарушаващи авторските права и директните линкове към такива.

При нарушаване на горепосочените правила, модераторите и администратора на форума имат право да редактират (като упоменават това), да преместват и да заключват теми ми мнения, както и да вдигат нивото на предупреждение на участниците. При достигане максималното ниво на предупреждение участникът получава забрана да преглежда и пише във форума.

* Всички правила допълват и не противоречат на тези с които сте се съгласили при регистрацията във форума.
** Правилата важат за всички участници без изключения (включително и модераторите)
*** Администратора запазва право да променя правилата на форума, като своевременно уведомява за това участниците.


Всякакви забележки и запитвания по правилата можете да зададете в темата "Вашето мнение" или с Лично съобщение.

Моля, спазвайте Правилата. Те са създадени с цел защита правата на участниците, спазването на законите на Република България и поддържането на подредена и достъпна структура на форума.

Приятно прекарване във любителския форум на Градския транспорт - София!

От Администраторите.
« Last Edit: 12.11.2013, 11:39:14 by Dragon »
GTSofia.info - Любителски страници на градския транспорт в София
Forum.GTSofia.info - Любителски форуми на градския транспорт в София