Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Ivanko

Pages: [1] 2 3 ... 5
1
Иване, мисля, че няма. И аз съм търсил.

2
Тоя с фургона ли беше?

5
Добре де - отбелязвам впечатленията си.

6
Да се съединят. С хармоникаааа....  :) Не да стоят отворени.

Между другото, тряскащите се врати явно не се тряскат така вече. Днес пътувам за урок по математика и се качвам на вагон, чиито номер е 5010 и вратите се затваряха по-меко.

7
Могат да се пробват да съединят вагоните, и да стана три-четири в един като при Русичите, но това ще е трудничко поне според мене... Но пак не би било лоша идея, защото и там може да стоят хора, и няма да се пука по шевовете сутрин рано и надвечер. (на шега го казвам)

btr95, за теб, ще ти кажа, че аз се интересувам и от козметика, така че за мен и това е важно.

Лека вечер.

8
Както писах в заглавието, на бул. Мария Луиза, близо до сградата на ЦГМ, има едно хале, което е насочено към Централна Гара. Там вътре има един доста стар трамвай, който прилича на стандартните трамваи Трамкар, движещи се по линии 6 и 12. До тук добре, ама кой знае защо, тоя екземпляр е оцветен в цветовата схема на Татрите по линия 18, т.е. оранжева долна част на каросерията, бяла горна, и между тях преминава червена линия. Някой има ли информация за това?

В заглавието си писах "и още...". Това още е за трамваите по линия 20, които са разновидности на Татрите, но са по-широки (две седалки-коридор-една седалка) за разлика от нормалните, които имат седалка-коридор-седалка. Някой има ли идея кой точно модел са тези?

Благодаря ви!

9
Вагон 1023, който е водещ на състав А8 се движеше преди час от Летището до МС "Сливница" с неработещо осветление. Само две половини от две лампи мъждукаха в салона. Останалите вагони назад бяха осветени и хората се дивяха защо само  в първият е тъмно. Обстановката учудващо беше приятна и по лицата на повечето пътници се разливаха усмивки. При подходяща компания пътуването в неосветен вагон би било много романтично изживяване :)

Писах вече. Може да бъдат модернизирани, поправени. Нооо... дай да ти напомня, че сме в България, и докато държавата ни е мегаразсипана, ще има добър градски транспорт, но перфектен едва ли.

Виж, за модернизацията, ако зависеше от мен, аз не бих постъпил с влаковете както са направили с т.нар. Икарцедеси на повърхността. Искам да кажа, да не им сменям предниците на кабините. По-красиво изглеждат според мен, понеже не съм фен на тези модернистки движения сред превозните средства, а и две по-малки и едно по-голямо стъкло пак са по-здрави от едно огромно.

10
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 20.08.2017, 16:16:25 »
и че много от депутатите я ръководят.

Депутатите са кукли на конци, и естествено им ги дърпат..............

И изглежда не ги боли (за простия народ) като ги дърпат.

11
Забавно / Re: Бисери
« on: 20.08.2017, 16:14:22 »
Да. Една бабка ми вика, че трябвало да стана, понеже вестникът ми чупел логиката. Не знам до колко е бисер, но ме разби на парчета това изречение.

12
Някой има ли си на идея що за чудо на чудесата e това?

На пръв поглед прилича на 222, но нека минем от другата страна.
Ето я и от вътрешната страна на ъгъла, който тя образува

14
Някой посещавал ли е хотел "Сторгозия" в Плевен?  :crazy:
П.П Знае ли се каква номенклатура е?
https://www.google.com/maps/@43.4156818,24.5965435,3a,54.5y,98.29h,104.78t/data=!3m6!1e1!3m4!1sNVgrWjDiF5SSEIthrSfH1Q!2e0!7i13312!8i6656

Това е доооооста преработен БП-79-ГЛ-А. Ето ти един такъв точно в Плевен.

Тоя хотел, ако съдя по външния му вид, не би трябвало да бачка, но това ще ми го кажеш ти.

15
Аз пък не мисля, че е технически възможно в движение да се гримира, ама нейсе! Все пак гледай да пресяваш дребнавите от сериозните забележки, иначе олекваш и никой няма да ти обръща внимание.

Я повтори? Баба ми, Господ да я прости, го правеше.  ;)

16
Зависи по колко дълги ги произвеждат превозните средства. А и пак, шофьорите и ватманите да не са...? В смисъл, наистина някой се оплакват за подобни неща, ама сега до милиметри ли да сведем точността... ? Не е чак за lock.  ;)

17
Днес в седем без пет вечерта, тролей по линия 20 ни пресрещна на улица Макгахан с баща ми, въпреки че имахме предимство.

Кой трябва да е бил тогава, само да питам?

18
Днес в седем без пет вечерта, тролей по линия 20 ни пресрещна на улица Макгахан с баща ми, въпреки че имахме предимство.

19
Забавно / Re: Бисери
« on: 31.07.2017, 18:52:04 »
Пич, ти сериозно ли!? :боза:


20
Монолитно строителство предполагам.

Pages: [1] 2 3 ... 5