МУХОМОРКИ ПРОТИВ НАСТИНКА

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- Учените откриха мухоморка, която предпазва от настинка. Изяж я, безплатно е!
- Задължително ли е да я изям?
- Не, разбира се, никой не задължаваме, само който желае.
- Добре тогава, аз не искам.
- Изяж мухоморката!
- Не.
- Даваме ти безплатна салата към нея и ваучер за почивка.
- Ще пропусна.
- Всички интелигентни хора ядат мухоморката против настинка, само тези с ниско IQ отказват. Трябва да вярваш в науката!
- А кой ще носи отговорност ако мухоморката ми навреди?
- Ти, естествено, ние не носим отговорност.
- Определено не искам мухоморка.
- Трябва да искаш, защото ако откажеш, тези, които вече са си изяли мухоморките се разболяват.
- Може би ако не бяха яли мухоморки, нямаше да са болни!?
- Антигъбарка такава!
- Не съм антигъбарка, яла съм гъби преди, ама това е МУХОМОРКА! Не искам да рискувам. Кажете ми поне какво съдържа!
- Ъъъъ, това е търговска тайна. Но проучванията сочат, че е напълно безопасна и 90% предотвратява настинка.
- Ама комшията ми умря, докато бягаше на стадиона скоро след втора мухоморка.
- Друга е причината, ял е пресни домашни зеленчуци, затова. Мухомокрите са напълно безопасни!
- Но той не е единствен, и други пострадаха.
- Това са фалшиви новини, спри да ги разпространяваш и си изяж мухоморката!
- Е как ще са фалшиви, преди хората си тръгваха живи от стадиона. Никаква мухоморка няма да ям.
- Ако не си изядеш мухоморките, и двете, ще те обявим за опасен за обществото и няма да те пускаме да ходиш по молове, кина и ресторанти.
- Две ли трябва да изям вече?
- Не. Вече са 3 и по този начин с 80% вероятност се предпазваш от настинка.
- Нали бяха 90%?
- Ти задаваш прекалено много въпроси и си враг на народа и общественото здраве и свобода. За да ти позволим да ходиш на работа ще трябва на всеки 3 месеца да хапваш по една мухоморка?
- Това е вече прекалено, през 3 месеца?
- Такова е експертното мнение на доц. Ангел Кунчев-бустера, той е лекар на годината.
- Какъв лекар е той, с хипертония, диабет и ритъмни нарушения. Аз тренирам и съм в отлично здраве. Не ми трябват неговите съвети.
- Нищо няма да тренираш вече, без зелен сертификат няма да те пускаме във фитнеса.
- Не ви искам моловете и фитнесите - отивам в гората! 😊
:::::::::::::::::::::::::::::
Авторът е неизвестен.