Общ форум > Представяне

Галерията към сайта

(1/46) > >>

CKD:
Допълва се фотогалерията към сайта.
 За днес номинирах 240 снимки от личния ми архив за ъплоад - ot 2006 г. насам. Операцията е в ход със съдействието на администраторите - единият улесни ъплоада през FTP, другият участва в подредбата на снимките.
Tук може да поглеждате за обновлението.

ozzy:
Поздравления за това начинание

Dragon:
Ако още някой желае да качва снимки, да ми прати име и парола които да му бъдат сложени на ЛС. Важи само за ВИП потребители! На останлите потребители ще бъде позволявано да качват само ако имат интересни авторски снимки от София.

burtan:

--- Quote from: Dragon ---Ако още някой желае да качва снимки, да ми прати име и парола които да му бъдат сложени на ЛС. Важи само за ВИП потребители! На останлите потребители ще бъде позволявано да качват само ако имат интересни авторски снимки от София.
--- End quote ---
Това прилича малко на дискриминация. Отдавна се каня да питам при какви условия се получава статус ВИП?

etnies:

--- Quote from: burtan ---Това прилича малко на дискриминация. Отдавна се каня да питам при какви условия се получава статус ВИП?
--- End quote ---

Прилича, но всъщност не е  
Сериозно казано - няма да бъде върнат никой, който иска да сподели с другите хубави авторски снимки, дори и да не е вип - просто нека покаже с какво може да обогати галерията.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version