Общ форум > Представяне
Да подкрепим съществуването на spirka.org
x3m:
Е колеги - вече е в приличен вариант, след билзо месец и половина разработване, най-новото ми творение: http://www.spirka.org/
Repcho:
поздравления, страхотен сайт, няма главно меню и в началото е малко търсене но иначе е чудесен
difian:
--- Quote from: x3m ---Е колеги - вече е в приличен вариант, след билзо месец и половина разработване, най-новото ми творение: http://club.m-b0x.com/
С една голяма благодарност за поддръжката и предоставените материали и снимки от mlk и ckd. Надявм се за в бъдеще да работим все така добре заедно, за да поддържаме страницата винаги актуална.
P.S.
съжалявам че все още някои части не работят или липсва досатътчно информация - въпрос на време е да изгладиме недостатъците. ще се радваме на вашето мнение, да подобрим функционалността и и актуализираме данните.
--- End quote ---
Преди две седмици не ми отваряше някой препраткино от тогава се оправи.Аз имам още схеми на превозни средства(и оригинални и мой рисунки) и мисляче на тролейте Skoda 9Tr пишеше 14Тr.Иначе е много хубав и стилно издържан.Личи си, че е правен от професионалист.
x3m:
хах .
много благодаря за добрите думи - но стига ласкателства .
кажете по добре какво не харесавтае, за да се промене евентуално.
@ difian
за Шкодите - невероятно глупава грешка - в последния момент я видах.
добавил съм по този случай снимка на Шкода 14ТР с инв. номер 1517.
Добавъл съм и снимки от несъществуващите вече серии
20XX [Skoda-ите], 24XX, 16XX, 22XX. Ако имам късмет скоро може да видите и снимки от 18XX
също трябва и да добавя още 20ина снивмки от 20-те и 30-те години + още янколоко от откриването на тб депо Искър, но трябва да ги обработя, а сесията ми разказва играта =(
Balkanton:
А тези снимки на 1517 и 2425 като че ли са от някакъв филм - горе вляво е стария знак на ТВ България. Да не би да е имало филм за градския транспорт?
Поздравления за сайта, много е добър!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version