Транспортът в другите градове > Перник
От коя транспортна фирма сте най-доволни?
(1/1)
stohis:
Здравейте! Реших да направим една анкета и да видим от коя транспортна фирма в града ни сме най-доволни! :) Моля след гласуване да напишете в темата за кое сте гласували и защо. :) Дал съм възможност да се гласува за три от изброените, но разбира се може да гласувате и само за едно.
Анкетата е постоянна, нямам някакъв срок. :)
Добавям и по две снимки на превозни средства на всички горе изброени. :)
stohis:
Аз лично гласувах за ЕТ "Кракра" - автобусите им са чисти, хубави, спазват си разписанието и според мен са надеждни за хората, които пътуват по маршрути им. За всички други според мен има какво да се желае. ;)
freepigeon:
Не мисля да гласувам за никой - не съм доволен от нито един превозвач на пернишка територия - транспорта в града е в ужасяващо състояние откъм разписания,подвижен състав и качество на обслужване - на Бучински път примерно за 5 минути минават 5 линии и после 20 минути никакъв транспорт,всички превозвачи освен тролеите в събота и неделя(а вече не само) пращат некакви бусчета подвижния състав е стар и амортизиран и дори опасен за редовен превоз.
Бих гласувал за такситата но те са много скъпи :laugh:
stohis:
Добавих още едно предложение - за тези, които не са доволни от нито една пернишка фирма. :)
vesko:
Аз лично си гласувах за тролеите :)
Navigation
[0] Message Index
Go to full version