Author Topic: Новият подвижен състав, закупен по ПВУ  (Read 21681 times)

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
За такива слабо натоварени дестинации най-добре да се купят шинобуси. Сигурно има модели и на батерии, че да не точат нафта от тях.

Offline Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Ако ще се поддържа обслужване само 3-4 пъти на ден, колкото хората да имат все някакъв транспорт най-добре наистина малки дизелови мотриси. На мен лично дизеловото Дезиро много ми харесва, и като комфорт и дизайнерски е много добро, жалко че май точно този модел вече не се произвежда.

Иначе конкретно линията за Кърджали доста живна напоследък, направиха и реклама и пътува доста туристи до язовирите, Момина скала, долината на река Арда. Гледах наскоро снимки че Дезирото вече се пълни в хубавите дни. Значи все пак може. Ако оправят и довеждащия транспорт може съвсем да живне.
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline AAA

• Запален по ГТ
    • View Profile
Че не сме вече 9 милиона, е ясно, но че магистралите са задръстени - също.
Автобусите също си вървят - преди време пусках тук разписания. Дали возят пътници или перат пари, не знам, защото ги избягвам, но е факт, че ги има.

Нека БДЖ първо да си почисти подвижния състав. Новите стари вагони вече са освинени - никой не чисти мокетите, масичките, мръсотията отвън.

Online bdz43r

• Нямам спирка
    • View Profile
    • http://bgrail.info/photos.php
    • Email
Мислите си вие, че сте виждали задръстена магистрала у нас...

Offline fafan

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Сега станаха от 10 на 20 и "еко" с биодизел  :neznam:

Караджов: Купуваме 20 нови пътнически влака с биодизелово гориво

https://news.bg/politics/karadzhov-kupuvame-20-novi-patnicheski-vlaka-s-biodizelovo-gorivo.html