Е точно Варна-Бяла има на всеки час, със все всички Варна-Слънчев Бряг автобуси се случва да има дори на половин час. Така че никъде не са без конкуренция, дори са капка в морето с един път на ден на фона на местните на всеки час. Значи и с тях и без тях все тая ще е. Бях качил някъде разписание и то даже извън сезона Варна-Бяла-Обзор има на всеки час.
Конкретно за фирмата, цяла зима откарах в Поморие, където градския транспорт е на тази фирма. Мислех че са някакъв франчайз, но писахте че са си те. Междуградските не съм ги ползвал но от градските им в Поморие не мога да се оплача. Винаги са били точни, чисти и топли автобуси, персонала любезен. Пускаха Ман Лайнс Сити и нископодови бусчета, от време на време някоя Кобра на градската линия. Случвало се е много пъти на късните курсове да сме 2-3-ма човека и да е голям Ман. На всяка спирка са сложили разписание, с телефон за оплаквания и информация и карта на маршрутите. За междуградските чувам отвсякъде че са пълна трагедия, но честно казано от градските не мога да се оплача. Не знам дали някъде другаде имат градски и дали това не е някакво приятно изключение, което зависи от местния персонал.
Бургас-Аптопол не съм запознат какъв е пътникопотока и колко пъти има.