Транспортът в другите градове > Бургас
Solaris Urbino 18
todorow_211:
И от мен една снимка на 2953 по новата линия Б11 (това не е често срещана гледка), докато пo Б12 всеки ден има минимум по два дълги Солариса.
Bus_lover:
Днес за първи път по 6-ицата се изявиха два от старите дълги Солариси - единият е 2944, на другия не му видях номера, а третата кола е Интегро. Прилагам и телефонна снимка за доказателство. Ако отгоре преценят, че не е достатъчно читава, няма да протестирам, ако я премахнат.
Едит от 01.04: като на първоаприлска шега днес и трите 6-ици са от старите дълги Солариси. Снимах два от тях и един по Б1, а третия го пощадих, понеже съм сигурен, че останалите фотографи доста са изтормозили шофьорите им :crazy:
todorow_211:
Точно 2944 го снимах няколко пъти в кв. „Черно море”, а шофьора ми се закани (свирна ми със клаксона, когато отиваше към Бургас и ме изгледа заплашително), защото наистина бях прекалил, но не ме е страх, защото не съм извършил престъпление, пък и си мисля, че ако се видим ще стигнем до някакво разбиране. Другият дълъг автобус, който си ''пощадил'' от снимка е 2954, а шофьора заедно със кондукторката излязоха много пекани/разбрани и нямаше никаква грешка при тях (де да бяха всички служители на БургасБус с такова държание).
Bus_lover:
--- Quote from: todorow_211 on 01.04.2017, 19:18:40 ---Точно 2944 го снимах няколко пъти в кв. „Черно море”, а шофьора ми се закани (свирна ми със клаксона, когато отиваше към Бургас и ме изгледа заплашително), защото наистина бях прекалил, но не ме е страх, защото не съм извършил престъпление, пък и си мисля, че ако се видим ще стигнем до някакво разбиране. Другият дълъг автобус, който си ''пощадил'' от снимка е 2954, а шофьора заедно със кондукторката излязоха много пекани/разбрани и нямаше никаква грешка при тях (де да бяха всички служители на БургасБус с такова държание).
--- End quote ---
Мен пък този на 2946 със сигурност ме е запомнил, защото се загледа, след като зави, а после ме позна, когато се засякохме, докато се връщаше от "Рудник" и пак се загледа, въпреки че не си бях насочил обектива към него. Хубаво е да снимаме по-дискретно, защото никога не знаеш дали някой шофьор няма да се разсее и да направи белята някъде.
Едит от 04.04: около 18:10 2942 по Б12 аварира на спирка "Иван Вазов" в посока "Меден рудник".
Едит от 28.04: по 6-ицата днес се подвизава 2973. Дали някой Метростайл не се е развалил пак?
did_ko:
Надвечер 2947 се появи по линия 6.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version