А ако аз утре изляза и кажа, че "САЩ ми е вражеска държава и ми е голям проблем, ако някой си е окачил американското знаме във въпросния обществен превоз, или някъде другаде"? Питам за един приятел, с който все си обсъждаме как краварите обичат да "сеят демокрация" тук и там по света, с разни задкулисни намерения.

Той си мислеше, че си има процедура по одобрение на подобно искане, съгласуване, дописване на някакъв правилник, нещо... За момента планирам да му кажа, че няма ядове. Щом за други може, няма да има проблем и за него.
Предварително (изобщо не ви) се извинявам, ако въпросът ви се стори твърде неудобен - няма нужда да ми отговаряте на мен, защото вече си представям евентуалните отговори, които бих получил. Отговорете на приятеля ми.
едит: тук вече истински моля да ме извините за това, че конкретната дискусия кривна към една друга тема в раздел Разни, но първопричината е твърде геополитически наситена и просто няма как... а все пак се касае и за така-наречената "проявена недобросъвестност от страна на шофьор в МГТ". Доколко това е най-важното за безопасността на превоза пък е още по-отделна тема за дискусия. Ако прецените, преместете постовете във въпросната тема "Политика=?".