Транспортът в другите градове > Бургас
Škoda 26Tr Solaris
$h@IdEr:
Какви "хубави" снимки само:
--- Quote ---Новите тролеи на Бургас: Първият вече е тук!
Първият нов тролей е вече в Бургас. Той дори направи и първите си курсове, като се движеше по линия Т1. На него гордо седеше надписът: „Първият вече е тук“.
Поетапно в града ще започнат да пристигат 22 чисто нови тролейбуса за нуждите на градския транспорт. Те са оборудвани с всички екстри и са от марката “Шкода”. По принцип този вид транспорт се ползва най-вече от жителите на “Меден рудник”, тъй като голяма част от 80 000 хилядния комплекс пътува до центъра и обратно с тролеите.
Новите тролейбуси са закупени със средства от проект по ОП „Околна среда”. Те отговарят на всички изисквания, снабдени са с камери, които ще записват вътре в превозното средство и трафика пред него. Отделно има монтиран двигател с вътрешно горене т.е. при падане на захранването по някаква причина, ПТП или аварийно-ремонтни работи, по трасето на тролейбуса ще може да се продължи с него за да може да не се прекъсва пътуването на пътниците в тролейбусния транспорт.
Източник:
Васил Костов – e-Burgas
21 май 2014
Източник
--- End quote ---
plastikat:
Флагман ме застреляха с това видео :D : Пенсионираха половинвековен тролейбус, за да пуснат чисто новичък „Соларис“ в Бургас (ВИДЕО)
п.с. Интересното е, че тролеят от видеото, не е 15 231, а са му залепили фалшив номер.
$h@IdEr:
Снимки на Шкодата по Т2 от днес::arrow:
По-късно ще има и видео.
Edit: Ето го и клипът на Шкодата по Т2.
did_ko:
Сутринта успях да видя "Първия" по Т2. Както се беше "скрил" зад един дълъг Соларис, ако не бях видял надписа отзад, едва ли бих обърнал внимание.
$h@IdEr:
И аз днеска го видях, направи ми впечатление, че вече размерът на буквата "Т" е изравнен с този на "2"-ката. Предполагам, че и за Т1 е променен.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version