Метро > Обща информация

Човешки ресурси в Метрополитен ЕАД

<< < (2/15) > >>

elbi:
През 80-те години и началото на 90-те имаше паралелка метростроителство в строителния техникум(сега СГСАГ)

mitio tuca:

--- Quote from: elbi on 06.02.2010, 16:17:02 ---През 80-те години и началото на 90-те имаше паралелка метростроителство в строителния техникум(сега СГСАГ)

--- End quote ---
ба!
трудно ми е да повярвам чак. да не би да е било част от транспортно строителство и да е имало специални часове и подготовка по тази тема?

elbi:

--- Quote from: mitio tuca on 06.02.2010, 16:57:10 ---
--- Quote from: elbi on 06.02.2010, 16:17:02 ---През 80-те години и началото на 90-те имаше паралелка метростроителство в строителния техникум(сега СГСАГ)

--- End quote ---
ба!
трудно ми е да повярвам чак. да не би да е било част от транспортно строителство и да е имало специални часове и подготовка по тази тема?

--- End quote ---
Тогава нямаше специалност транспортно строителство в техникума.И сега не знам дали я има.Има такава във УАСГ.През година имаше прием за специалността метростроителство

maniak:
То и в ПЖИ е имало в края на 80-те, началото на 90те специалност, свързана с метрополитена, с курсове и всичко...
Имам колеги, които вече работят по станциите на метрополитена, но особено някои, които познавам са на манталитет ниво село Долно Уйно. Затова бъдещето няма да е по-добро от настоящето. Мое мнение.

mitio tuca:

--- Quote from: elbi on 06.02.2010, 18:33:23 ---
--- Quote from: mitio tuca on 06.02.2010, 16:57:10 ---

--- End quote ---
ба!

--- End quote ---
Тогава нямаше специалност транспортно строителство в техникума.И сега не знам дали я има.Има такава във УАСГ.През година имаше прием за специалността метростроителство

--- End quote ---
има има, но по-голяма част от хората, които са в тази специалност не знаят защо са там, но това е лично мое мнеиние   :)
добре. мен лично ми е интересна темата и въпроси като: как се става "аджеба" шофьор(предполагам, че бъркам думата) в един метрополитен? какви длъжности има в тази компания? кой се занимава с ремонта поддръжката (почистване, пребоядисване и пр. дейности)?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version