Транспортът в другите градове > Бургас

Solaris Urbino 12 CNG

<< < (2/125) > >>

difian:

--- Quote from: Neronov on 22.02.2013, 20:10:59 ---Те май изобщо не са ги мили от както са дошли  :angry:  Как може автобус с 3 дни на екплатация да е изцапан все едно го се движи цял месец  :angry:

--- End quote ---
Напротив, даже е имало забрана да се снимат мръсните от началниците при пристигането... ;)

did_ko:
За разлика от линията за Долно Езерово и днес по 17 се движи Соларис - А 3439 МВ.

CKD:
Много хубаво че са пуснали и по 4. Ще ги пробвам при първа възможност.

did_ko:
По 17 продължават да се движат Солариси. Вчера конкретно беше 4177. Служителите на летището също се извозват с такива автобуси. Снощи беше 4181.

Тази сутрин по 4 (първият курс в 05:00) се движи един екземпляр, който ми се стори малко по - шумен от нормалното. На какво може да се дължи това? и като продължение по темата.......

ЕДИТ от 26.02.2013

--- Quote from: zirka on 26.02.2013, 18:08:46 ---Но мисълта ми беше или има почиващи Солариси, или има ... спрени. Аз чух за два къси, на които им светнали някаква лампа на таблото!

--- End quote ---
Поне два от късите започнаха да издават странни звуци от двигателя си. Вчера вечерта към 19:30 автобусът, прибиращ се от Сарафово, не се движеше с нормална скорост, а двигателят звучеше сякаш е прегрял, но успя да си завърши курса. Като прибавим и онзи, който беше 4- ка - стават два. Единият от тях - А 3924 МВ, налазих днес на връщане от работа по 12- ката. В салона се чува постоянен звук, наподобяващ претоварен трансформатор.

$h@IdEr:
Днес един от соло Соларисите се разписа по 211, а именно A3455MB.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version