За Форума > Изтрити теми

Re: Новини

<< < (24/24)

Plovdiv transport:
В такъв случай не е редно да има оплаквания за качество на услугата. Сега си е добре, просто все сме недоволни.

Chezare:
Доброто качество на услугата няма нищо общо с печалбата. Градовете с добър градски транспорт също разчитат на дотации, за да го поддържат.

didaka:
Благодаря за отправената забележка модераторе ще се корегирам! Имам едно предложение, а то е следното: Моля, да се помисли за надграждане върху Раздел П-В . Да се помисли за по лесно и видимо търсене в търсачката както например раздел София. Другото на, което искам да се обърне внимание е да не се трият веднага мнения и коментари( освен ако не са обидни) . Мисля, че всеки от нас има право на свободно изразяване дори и да не е достатъчно обективен. Защото имам наблюдения, че се налага една цензура и критика ,а да не забравяме това е форум ,който се посещава от фенове на Градския транспорт. Нека бъдем по човечни и добри в това време в, което живеем! Дерзайте  ;)

Plovdiv transport:
Тука сте прави, но само за кой автобус по коя линия да се коментира не е айляк. Снимките що умряха?

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version