За Форума > Изтрити теми

Re: ПТП и инциденти

(1/18) > >>

madbatt:
Винаги се намира, някой образован и кадърен конюнктурен тип, да обясни как "ние българите" сме се у грешката, ама винаги!!!   :fan: :fan: :fan:

я л т а:

--- Quote from: madbatt on 13.07.2020, 22:09:11 ---Винаги се намира, някой образован и кадърен конюнктурен тип, да обясни как "ние българите" сме се у грешката, ама винаги!!!   :fan: :fan: :fan:
--- End quote ---

Това е комунистическият маниер на управление, и още властимащите не могат да се отърсят от него,- пипнат ли те, все нещо ще измислят, само и само да ти покажат кои са те !

The Freshmaker:

--- Quote from: Sixkiller on 24.09.2020, 22:48:44 ---А колкото и да не им е приятно на някой, същите са доста подготвени да шофират в градска среда и се справят с това действие много по-успешно, отколкото неделните шофьори, например.

--- End quote ---

Ами мен ето това ме изумява най-силно, че масово всъщност са по-зле от неделните шофьори, плюс че са мъртво пияни плашещо голям процент от тях през още по-притеснително голяма част от денонощието...Неотдавна гоних един такъв индивид, при това с трима клиенти на борда, да го попитам вменяеми ли е, ами като го видях накрая какво представлява направо зле ми стана - аз лично на мястото клиентите му не бих седнал никога при така изглеждащ и държащ се човек, ако ще да умирам, мога да си умра спокойно и без да ме вози човек без капка разсъдък. Посред бял ден при това, нощем е много, ама много по-зле положението.

The Freshmaker:

--- Quote from: stankos on 25.09.2020, 07:44:07 ---
--- Quote from: The Freshmaker on 24.09.2020, 23:03:04 ---
...Неотдавна гоних един такъв индивид, ..., да го попитам вменяеми ли е, ...

--- End quote ---

В качеството си на какъв си го гонил ? Раздаващ правосъдие/превъзпитание ?  :eek:

--- End quote ---

В качеството си на водач, който ТРИ ПЪТИ щеше да бъде ударен на Цариградско, докато индивидът криволичеше през три ленти, ускорявайки и намалявайки. Не виждам каква връзка има с темата - дадох пример за поведението на притеснително голям процент от таксиметровите шофьори, особено през последните години.

я л т а:

--- Quote from: bdz43r on 26.09.2020, 12:47:40 ---Големият пожарогасител е изцяло способен да потуши такъв огън,
--- End quote ---

Пълни глупости !
Метан не може да се изгаси, докато не се СПРЕ източника на метана. И на клипа се вижда как се отваря багажника за да се спре източника на газта.
Не се изказвайте неподготвени, самоуверени в знанията си.
Първия изгорял метанов автобус го гасиха два часа и пожарникарите поради незнание в Дружба, но се справиха де- поливайки един пожарникар с вода качвайки се на покрива, за да затвори крана на бутилките.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version