Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - stankos

Pages: [1] 2 3 ... 205
1
ЦГМ са организирали бойкот на кмета и мнозинството в СОС !
На кмета - да, но за мнозинството - не. Дефакто обслужват точно мнозинството, което се явява опозиция на най-многочислената политическа сила. :)

Нямах предвид обединената "опозиция", която управлява в момента СОС, а най-многочислената група!

2
Поредното доказателство, че такива автобуси не ни трябват !

3
ЦГМ са организирали бойкот на кмета и мнозинството в СОС !

4
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 17.07.2024, 14:31:18 »
Примерно си пиеш хапчето и руския мир става мирен?

Та се сетих за прословутата реплика на Хрушчов :

Мы хотим мира, мы хотим всего мира!

5
Бой в пълен автобус на Златните мостове в София


"Очевидци разказват, че група от 10-15 души е нападнала сам човек в превозното средство по линия 63, което е пълно с хора, включително деца и пенсионери.

Много ми е интересно как са реагирали блюстителите на обществения ред и пазители на законноста харчещи над милярд лева от нашите данъци на година на този откровено терористичен акт ? Или пак  всичките тези ресурси и време са били насочени към следене и подслушване на политически опоненти ?

6
Уточнявам, че аз на Витоша ходя много рядко и пред вратата да ми спира това няма да ме стимулира да го правя по-често!

Недоволните от новото обслужване с излетните линии ходят всяка седмица на Витоша, някои от тях и по няколко пъти седмично.

Браво на тях ! Очевидно това са хора здрави, жизнени и енергични, но това не значи, че майките с деца, възрастните и трудноподвижните жители на Бояна трябва да търпят този геноцид да бъдат обслужвани от туристически автобуси често без възможност дори да се качат от въпросните планинари ! Тези хора имат нужда от подходящ нископодов и климаатизиран подвижен състав !

Аз също мятам по едно око на фейсбук групите и ми прави впечатление, че мрънкащите са едни и същи 5-6 човека във всички !

7
Дружба има метро. Младост освен метрото има 111 и 73.

Признавам, че затруднено придвижване ще имат желаещите от Враждебна, Сеславци, Бухово, Лозен, Кокаляне, Пасарел и още многобройни села и паланки. Пампалейката до края и душата в рая е просто невъзможно.

Уточнявам, че аз на Витоша ходя много рядко и пред вратата да ми спира това няма да ме стимулира да го правя по-често! Просто не си падам по тълпите дори да са съставени само от мъдреци!

8
Обслужването на 63 от туристически автобуси е не дискриминация, а направо тероризъм ! Огромна глупост бе удължаването му до Златни мостове и в този смисъл сегашното действие е в правилна посока макар и много закъсняло !

Само не разбрах защо не възприехте сериозно моето предложение за начална спирка Метростанция Мизия без никакъв анализ и го отдавам на високомерие и самонадеяност.

Там има много удобно място за почивка на водачите, има от къде да си купят храна и освежаващи напитки и се намира близко до гараж Земляне , от където бързо може да се пуснат допълнително коли при необходимост.

Спирката се намира точно до входа на метростанцията , а самото метро дава сравнително бързи връзки с Люлин, Обеля, Надежда... Вярвам поне на вас не е необходимо да информирам за покритието на метрото ! Прави се връзка с линия 59 - Мърчаево, Владая, Княжево, Карпузица. Линия 60 от Централна гара, Зона Б-5, Сердика, Красна поляна, Овча купел... Линия 73 - Младост 1, Окръжна болница, Винарово колело, Плиска, Хладилника, Гоце Делчев, Борово, Овча купел...

По маршрута се правят близки връзки с максимално ходене от 50-ина метра с : Трамвайна линия 4 от Орландовци, Лъвов мост, Халите, Площад Света Неделя, Площад Македония , Руски паметник... не е необходимо да продължавам. Маршрута на трамвайна линия 5 се надявам не е необходимо да ви припомням ! Трамвайна линия 11 от Толстой, Надежда, Триъгълника, Фондови жилища и др. Също автобусните 63,64,103,107,111 и 260 ..., които не знае да се поинтересува за маршрути и покритие !

Може да ви е смешно , но към момента това е идеалната начална спирка !

9
А на дядо каруцата как вървеше и то без никаква поддръжка или в краен случай с клещи и тел...

Бързината и комфорта струват по-скъпо, колкото повече комфорт, толкова по-скъпо! 11Г5 може и да са били по-малко трошливи, но имаха комфорта на дядовата каруца..., с покрив.

10
Интересно, защото познавам повече от 20 учители + обкръжението им, които гласуват и харесват ИТН, без да имам обяснения защо.

И аз познавам един невероятно умен и интелигентен човек и в същото време невъздържан простак! Така, че едното няма общо с другото!

Аз също споделям част от идеите пропагандирани от ИТН, но съм сигурен, че дори да получат абсолютната власт няма да ги осъществят . Просто ги ползват като стръф за наивници.

11
ИТН е най-просташката партия, която ми е попадала пред очите, но понеже темата не е политическа ще огранича коментара си до тук !

12
Автобуси / Re: Mercedes-Benz O 345 (G)/Conecto (G)
« on: 12.07.2024, 03:32:33 »
Вероятно така са мислили и привържениците на дилижансите, парната тракция и други такива ! Ще те разочаровам, но света върви напред ще се наложи и ти да се модернизираш.

13
Автобуси / Re: Mercedes-Benz O 345 (G)/Conecto (G)
« on: 11.07.2024, 22:52:19 »
Като няма вече Икаруси на линия да не би феновете на марката да са изчезнали?

14
Вместо избор на професионалисти за пореден път имаме разпределяне на порции!

15
Автобуси / Re: Mercedes-Benz O 345 (G)/Conecto (G)
« on: 09.07.2024, 14:22:37 »
Много скоро в най-добрия вариант е поне 2 години.

16
Метростанциите на колкостотин метра са от моста на Влюбените ? Докато на Мизия излизаш и си на спирката.

17
Най-подходяща начална спирка е Метростанция Мизия ! Там има близка и удобна връзка с метротои автобусни линии 59,60 и 73. По маршрута се добавят връзките със 111 и 107 и трамвайни линии 4,5 и 11 ! Удобни връзки с почти цяла София! 

18
Разни / Re: Формула 1
« on: 02.07.2024, 11:19:18 »
Все пак трябва да се осигури някакво шоу за публиката иначе ще спрат да плащат !

19
Електробуси / Re: Електроавтобуси
« on: 30.06.2024, 08:43:20 »
Като го заредите горе енергията генерирана при спускането къде ще отиде ? Ще греем въздуха ли ?

20
Дори ще има подобрено обслужване на Бояна при този маршрут.

Pages: [1] 2 3 ... 205