Масов градски транспорт > За системата като цяло

Антиобществени прояви на пътниците

(1/284) > >>

vesko76:
Според Вас как можем да ограничим(за напълното стопиране не можем и да си мечтаем) по някакъв начин хулиганите?

Моето мнение е,че би трябвало да би трябвало да има доста по-строги санкции от сегашните,но не смятам,че вината е само в едната посока.Така че би трябвало по някакъв начин цялото общество да си прамени нагласата към тях,иначе няма да можем да ги спрем!

ozzy:
Не знам, драскането в рейсовете обикновено става вечерно време, когато няма хора, когато учех, много пъти съм им казвал на моите съученици да не драскат, но с простотията трудно може да излезеш на глава. Мисля, че и от СКГТ трябва да обърнат по-голямо внимание на това - като напр. редовно чистят със спирт надрасканото, не е толкова сложно

Repcho:
и според мен може когато автобусите минават ТО да се качват по 2-3 лелки и да позачистват седалките и въобще това което е издраскано <_<

CKD:
Вие си мислите че лесно се чисти тая драсканица ама не. Затова в Дружба примерно фащат една кофа бяла блажна боя и почват да мажат с баданарката върху драскането без значение от повърхността. Резултатите са възхитителни.

vesko76:
Да ти кажа,поне за дружбенските хюлиези,се честят доста лесно.Лично съм пробвал с пръст да изтъркам перманент маркер от най-задното стъкло,и то се изчисти(малка част,после трябваше доста време да си мия ръцете)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version