Масов градски транспорт > За системата като цяло

Антиобществени прояви на пътниците

<< < (2/284) > >>

CKD:
От стъкло става. Поне там не съм виждал да свинят с боя. Но опитай да го изчистиш от бял шперплат примерно. А ако го минеш с мокър парцал или препарат или каквото и да е нещо мокро свинщината нараства с геометрична прогресия. А иначе гадното на тия маркери е че имат два слоя - единия се изчегъртва без проблем с химикали но остава още един блед слой който няма махане.

peterdi:
От седалките на о345Г няма шанс да се изтрие. Там просто ги сменят, като се дочупят - и след една седмица е същото.

borosport:
Аз пък съм забелязъл друга тенденция.Колкото е по-нов автобуса толкова повече му се "изреждат" вандалите.Все едно като омажат новото ще са големите гъзари  
 Нещо явно Икаруса не им хваща много много окото.Виж обаче защо да не издереме седалката в някой 0 345 на КаратС или на някое БМЦ(вече и на тях им направиха севтето,а още не са станали на година).
 Ама какво се чудим те омацаха чисто новата мотриса на БДЖ преди още да е навъртяла километър работа

peterdi:
Ами какво да кажем - простотия до шия....

Както при един разговор за обществените помещения в Ректората се дискутираше дали да се боядисва в черно, че да не се драска, и някой каза: какъв е смисъла, те ще драскат с червено и то пак ще се вижда. Диващината не се спира.

А за седалките на новите рейсове - абсолютно. Скоро няма да има въобще рейс от тях без надраскани седалки. А едно време беше "модерно" на о305Г да им се режат тапицериите с нож. Какво да говорим...

vesko76:
Което е по-странно,няма и наказани,дори и да има свидетели.Полицаите прехвърлят вината на транспортна полиция,те пък обратно на другите.А пък хората от РПУ-тата пък пазят чавдарките!!     по 119 заради "добросъвестните" граждани от Ботунец.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version