Масов градски транспорт > За системата като цяло

Пътникопоток

<< < (209/214) > >>

mlk:
Тъй като нямам директни наблюдения, някой може ли да сподели какво е натоварването по 1/3 между СУ и Левски, както и по 11, 60 и 102 в Овча Купел?

GANZ:
Относно ТБ1 и 3... Нямаше по-голяма глупост от това да съкратят колите по 1-цата за сметка на най-безмислената линия - ТБ3. В 1-цата пътникопотока е в пъти повече от този по 3-ката и бе по-редно колите по линията да са от сорта на 5-6 в делник, а по 1-цата - 12 коли минимум. За линиите от Овча Купел нямам наблюдения, но от известно време използвам линия 85 и наблюдавам, че много рядко се заемат всички седящи места и пътникопотока е доста слаб като за дълги автобуси. А пък по 285 гледам, че пътуват повече хора, където се движат и къси автобуси по наряд.

viktorlc:
Има данни от тикет системата. Много лесно може да се провери какво е било преди и как е сега във всяка една част от маршрутите на 1,3 и 5. Мненията тук са по-скоро на базата на субективни усещания. Иначе по премаршрутирането - от дирекция "Транспорт" в СО твърдят, че имат "положителни отзиви от пътниците".

Neronov:

--- Quote from: viktorlc on 13.03.2022, 00:03:56 ---Има данни от тикет системата. Много лесно може да се провери какво е било преди и как е сега във всяка една част от маршрутите на 1,3 и 5.

--- End quote ---

Има ли публични данни колко пътници използват връзката Цариградско-Левски ? Нали цялата идея беше именно тази връзка. По лични наблюдения тб 3 от Орлов мост към Окръжна е слабо натоварен, но до голяма степен това се дължи на факта че в 95% от курсовете по разписание има тб 5 на 2 мин пред тб 3.

V.Peichev:
От Орлов мост към Окръжна има няколко по-бързи автобусни линии - 76, 204, 213, 304, 604 и пътуващите между тези две спирки както и от/към Плиска ползват тях вместо тролеите. :rolleyes:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version