Метро > По света

Метро в САЩ

<< < (2/16) > >>

liofman:
По назад в темата прочетох за ghost stations , ето

http://www.columbia.edu/~brennan/abandoned/cityirt.html
http://www.columbia.edu/~brennan/abandoned/

borosport:
А тези станции запечатват ли се? Зариват ли си?

JloKyM:
Доколкото прочетох нито една от станциите не е заровена. Просто не се използват и влаковете минават транзит през тях или пък ако цялата линия е изоставена си стоят ей така. Входовете горе са блокирани със заварени ламарини или заключени. Интересно ми беше да видя какви са тези "тролеи", които на мен удивтително ми приличат на трамваи, жалко че и те са отдавна премахнати

boleroto:
Е, това определено е така, ама е къде-къде по-лсено да имаш ресурса и инфраструктурата да се справяш с нещо (пример метросистемата на Ню Йорк), друго е тепърва да почваш да я изграждаш.

to6a:

--- Quote from: boleroto ---Е, това определено е така, ама е къде-къде по-лсено да имаш ресурса и инфраструктурата да се справяш с нещо (пример метросистемата на Ню Йорк), друго е тепърва да почваш да я изграждаш.
--- End quote ---

Съгласен съм с теб напълно, като изключим метрото в Ню Йорк   По-гадно, мръсно и объркано метро никъде не съм виждал (разбира се има линии-изключения), но като цяло е пълна цигания и мизерия, не е пипнато откакто е построено, а има участъци отпреди 100 години, да не говорим за влаковете, които се движат ))

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version