Масов градски транспорт > За системата като цяло

Вместимост на возилата

(1/14) > >>

georgi64:
Някакви слухове слушам между шофьорите че по 9 въобще няма и да ги пускат., Макар че не им вярвам  ,би било глупаво. Да се движат по 6 и 7 в люлин  ,а центъра кадето са и многото пътници със стари.  :neznam: Иначе нали обръщат ремонта на Лъвов мост от другата страна от 22 и завоя на моста си става нормален. Но ако знае някой нещо нека каже. Обикновенно тук във форума излизат достоверни информаций. и то най рано и най бързо :)

Kaiser Kar:
Аз имам сериозни опасения за 9 най-вече заради завоя от тунела към Раковска и чупката между I градска и Славейков, на които освен всичко често има и спрели коли. Но ще бъде много некоректно да не измислят нещо.

bagercho:
Ако наистина не може да се движат по деветката не е ли най-добре от Искър да се прехвърлят необходимия брой къси Шкоди, да се направи линията на по-малък интервал, за да се не се пръскат по шевовете, а от Надежда се прехвърлят 27ци към Искър? Не, че не искам Шкоди по 6 и 7, но пък в центъра да продължават да се движат Икаруси...

Dragon:
Ако има желание, има и как да се постигне. Ако спрелите коли пречат, то следва да се следи и да се вдигат, ако завоя е много остър се променя маркировката и става с по-голям радиус.

ozzy:
Ще се повторя, но, според мен, трасето по Раковска не е по-трудно от това на 2 и 4 в Хаджи Димитър или на петицата по Йерусалим и Сахаров. Има начини, ако трябва и паяци ще Подобни предположения, че новите Шкоди не могат да се движат по трасето на 9-ката, ми се виждат неоснователни.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version