Масов градски транспорт > За системата като цяло

Системи за визуална и акустична информация на пътниците

(1/164) > >>

Ivo:
По този повод, какво стана с информационната система, която се тества в 4101 ли беше един от Т6Б5? Наскоро се возих в него и всичко си беше ОК със системата, дисплея си работи, спирките се съобщават, външните табла си работят, би трябвало експеримента да е успешен. Дали ще си остане само той или ще сложат и в останалите Т6Б5. Кефи ме на дисплея в салона как показва следващите спирки, връзките и снимки от София и пътниците му се кефят.

IKAR:
Имам спомен, че тя беше подарък от фирмата-доставчик, като пробна система. За да се монтира по другите трамваи нали се сещаш, че трябва някой да си плати.....

wiNt:
Определено обаче, трябва да се мисли в тази посока - тия трамваи със сигурност ще се движат поне още 10 години, ако не и повече, а и нищо не пречи това да се случи.

А онази поръчка за табелите на автото ми се струва, че ще завърши както тази за климатиците на Т6A2.

Ivo:
Май беше подарък наистина, дано да купят и за останалите 36 броя. Сигурно ще трябва обаче и тука обществена поръчка като на автото. Нищо не се чува като развитие нито за първото, нито за второто.

mgt:
Системата беше поставена благодарение на Iskar. За съжаление, по горните етажи в СЕ има много дървени кратуни, които докато продължават да са там промяна едва ли ще настъпи.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version