Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - LachKo

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
За любителите на ръчните скорости и всякакви други каруцарски издевателства над шофьора и пътниците имам добра новина!

Идеалният автобус за излетните линии съществува!!!

КАвЗ-3976!

2
Автобуси / Re: MAN/MANAS 232 (2882/29**,3820-3825)
« on: 22.10.2017, 22:29:02 »
Тия гробища и по 67 ли ги пущат вече?  :crazy: :crazy: :crazy: Миналата седмица един се тътреше по Г.М.Димитров :D

3
Преди час 1205 по 64 спускайки се по симеоновско изведнъж наби супер резките спирачки без абсолютно никаква видима причина и остана на аварийни в средата на кръстовището на ГМД/Симеоновско. Не бях в автобуса и според мен нямаше някаква видима причина (птп) за да спира толкова рязко и да оставя автобуса с средата на кръстовището. Вероятно технически проблем.

4
А знае ли се с какви автобуси МТК ще поема 86 и автостанция Изток? :)

5
След дълго чакане и на мен ми се отвори възможност да се повозя на новите придобивки по 102. Нека да споделя впечатленията си:

Въпреки коментарите, че салонът е постен на мен ми се стори много приятен и удобен. Не виждам смисъл от тапицерии по седалките да събира гнусотиите от возещите се клошари, мангали и тем подобни. Пък и все още е новичко, лъскаво, приятно!!! :) :) Единствеият недостатък за пътниците е липсата на системата за оповестяване на спирките.

Не е толко весело за шофьорите обаче! Не просто няма кабина, а шофьорът кара от салона!!! За съжаление това ще доведе до много интересни преграждания, тъй като според мен не е възможно да се работи така. Също комбинацията от липса на кабина и силно светеща първа лампа зад шофьора изобщо не е добра и според мен скоро всички първи лампи ще бъдат изкорубени. Дано автото решат тези проблеми с нещо стандартизирано и сравнително естетически издържано, че ще има яко тиксо и кашони...

6
Автобуси / Re: Електроавтобуси
« on: 28.04.2014, 20:55:07 »
Последно риба ли е, рак ли е? :) И кога ще започне да отваря врати по спирките? :) :) Днес на сп.Ж.К Изток (бивша Студ.общежития) посока центъра.

7
Разпраха целия подвижен състав с тия глупости..........

8
Как ще я хванеш като нищо се не види навън!   :eek: :eek:

9
Трамваи / Re: Въпроси и отговори
« on: 04.01.2014, 14:00:48 »
Определено не работеха м/у 04:00 и 05:00! Чак след като тръгнаха редовните коли след 05:00 заработиха!

10
Трамваи / Re: PESA Swing 122NaSF (2301-2325)
« on: 03.01.2014, 14:39:44 »
А дали ще можем да се повозим?  :P

11
Приятелката ми ме гледаше мн странно докато карах със 170 и скачах като дете от радост по новата придобивка!!

12
Да е честит новият 27ТР,  току що се разминах на АМ "Хемус"  с него. Вероятно ще го карат право в депото. Някой да иде да снима.

13
Искам да поздравя всички съфорумци с прекрасната новина!!!  :fan: И да се надяваме, че качеството на новите автобуси ще е поне като на SG 262, и бояджията в Малашевци да не припарва до тях!!!

14
WTF?  :eek:  :eek:  Тия са за разстрел! Не че защитавам тези, които правят нагласени конкурси, но не може някакви смешни корумпирани комисийки бъкани със спорни партийни назначения да спъват и провалят всичко!!!

15
Това да не е някаква нова модификация на Б13-20 че много добре изглежда :P
Чавдара с Ситаровите фарове се продава.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=3&act=4&adv=31362505954367868&f1=details&slink=3i7r0d


Да събираме пари и да го подаряваме на nyky за рождения ден!!!!  :fan:

16
@blagun, имаш ли идея какви са настроенията сред съседите? Защото по мое мнение преобладаващата част от жителите на моя блок (57) са доста поизкукали и вероятно са се поддали на провокативните слухове.... :/

17
В други публикации се писа, че министърката "смята", "надява се", "предполага" и тем подобни несигурности!  :angry: :angry: Нещо работата ми се струва на кантар - я стане, я не стане....

18
Е*ати клозетните словоизлияния!!!!  :eek: Ей заради такива малоумщия накрая ще направя подписка в подкрепа на трамвая!!!

19
Абе ще го прекарат трамвая по средата на Габровски и ще си умият ръцете. И бездруго може отстоянието при новите блокове срещу басейна да е под изискванията на Наредбата. Ще изкарат, че са се съобразили с гражданското недоволство и затова са се отказали от дясно разположеното трасе.
Ние пак ще си паркираме до БМБ (плод-зеленчукът на Габровски не го бива - много е скъп. В близкия блок до читалището Карлос държи по-добри цени). Надали някаква стихия ще намали оборота на БМБ, просто никакъв друг супер в района не се рентира: дойдоха и си отидоха Фамилия, Смарт, Рода; Т-маркет и Про-маркет едвам вървят, както и Пикадилито в Трите кули.
И в момента, когато автобус спре на спирката при 11 ОУ, често се случва колите да го чакат чинно, тъй като или автобусите не влизат в джобовете, или там са се настанили бакшиши, баничарки и какво ли не още. Няма да крия, че въпреки че съм сравнително дисциплиниран шофьор, ми се случва да спирам в джоба на спирка "Г.М.Димитров" (посока център) за баничка, вестник или букет. Дясно разположеното трасе щеше радикално да подобри проводимостта на Габровски, но като не става - не става. По-добре трамвай по средата отколкото без трамвай.

По-добра характеристика на обстановката в квртала не е писана!  :fan:

20
Аргументите в подписката са доста смешни  :D за пръв път чувам, за застрашени хора и деца от трамвай!  :help: зашо просто не написаха, че няма да има къде да се паркира и толкоз?!?

Виж за автобусите притесненията им са основателни, имайки предвид тертипа на работа на СО - пускаме едно закриваме три-четири  :(

И все пак няма да се подпиша в подписката, защото считам голяма част от аргументите в нея за неоснователни и глупави!

Pages: [1] 2 3 ... 10