Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - rebelheartous

Pages: [1] 2 3 ... 16
1
Мерси за репортажа от пътен възел "Филиповци". :fan:

Това жена ти ли е долу с червеното потниче?  :P

2
Разни / Re: Странични въпроси
« on: 16.07.2010, 22:23:40 »
А как се burn-ва подобно чудо и трябва ли ти DVD Dual Layer записвачка? :rolleyes:

3
Разни / Re: Футбол
« on: 16.07.2010, 22:20:49 »
На Берое шансовете са 40:60. Отдавам предимство на Рапид заради, как беше, *големия европейски опит*, *публиката* и *30 и няколкото им титли*, но не и заради това, че са австрийци, защото за мен австрийската бундеслига<А група и като цяло в последните 15-20 години Австрия не е никакъв измерител където и да било 8)

Другите млатят и се класират, то е ясно.

4
Еми връзката е трябвало да бъде на мястото на днешния кв. Кръстова вада. Пада се от двете страни на бул. Черни връх. За мен е било добре замислено като идея в ОУП. Каналът Панчарево-Павлово също ми харесва и можело да стига дори до Владайската река на запад.

5
Quote
Хаха, жалко, че пред фактите няма какво да се каже. Мнозинството от хората, а така като гледам и форумците гледат реално на нещата, а те май са, че в ИНФРАСТРУКТУРНО ОТНОШЕНИЕ Правителството наистина е гола вода, затова да броим километри е леко безмислено, но ако на червения електорат му доставя удоволствие - няма лошо, лошото е, че картинката из страната е трагична :)

Нека да голо правителството, пък да си открива отсечки. И нека Костов е великият мислител и икономист с нулева откриваемост на шосета (добре де, май имаше един мижав участък от Хемус). И ако ти, например, гледаш реално нямаше да търсиш под вола теле, а щеше просто тактично да замълчиш пред цифрата 140 или 122 (не ми е толкова важно и отдолу ще ти обясня).

Просто обичам да си служа с факти, а не с въздухарски изпълнения. И държа да отбележа, ако не съм го споменавал тук, че съм симпатизант на НДСВ, а не на БСП. Така че дишай дълбоко!  ;)

Г-н Бороспорт, дори и да нямаше корупционни скандали, дори и еврофондовете да не бяха спрени,...

Колкото до Румъния, Букурещ - Констанца е единственото, с което могат да се похвалят от години. Изобщо не е удачен примерът. Интересно като се дават за пример северните съседи, какво могат да отговорят те на тези 140 км от сегашното правителство?

Господин rebelheartous, виж какво ти отговориха всички - ако си обективен, съди това правтелство не по откритите от него, но построени от други километри, а по всички провалени проекти - стотици нереализирани километри магистрали и други пътища и милиарди евро безвъзмедно финансиране, голяча част от които вероятно ще бъдат пропилени завинаги!

Правителствата се съдят на базата успехи/неуспехи. Двата компонента се неразделни общо взето или поне така е от време оно. В тази тема не коментираме провалени проекти и загубени евра, защото става дума за магистрали. Открити участъци, снимки, видео и т.н. Ако искаш, Владиславе, отвори някаква политическа тема и там ще се включа с отговор.  ;)

6
Е, не си открил Америка. Аз на повечето места съм така регистриран и не се крия в дата.бг като теб (въпреки че ти намекнах нещо приятелски).  :rolleyes:

На господата от Синята коалиция/ГЕРБ няма какво да отговоря. Вие не говорите за магистрали и отсечки, а за крах на правителството и какво бил свършил Костов. Намерете си политически форум!

И понеже Благун единствен гледа по-реално на нещата, да го върна на моя въпрос, ако не го затруднявам:

Quote
Ще помоля и Благун като по-запознат с магистралите да се включи в сметката.  ;)

Да, знам, че въпросът не е да се издребнява. Но от принципна позиция можеш ли да намериш липсващите компоненти?  :P

7
Г-н Бороспорт, дори и да нямаше корупционни скандали, дори и еврофондовете да не бяха спрени, дори и всичко в НАПИ да беше в идеален вид, нима смятате, че за 2 години (броим ги от датата на влизане в ЕС) щяхме да имаме завършена и пусната в експолатация която и да било ЦЯЛА магистрала? Мисля, че се заблуждавате.  ;)

Колкото до гръцките магистрали, ако изглеждат навсякъде така:

По-добре да си останем с откритото до този момент. Не мисля, че е важна надве-натри бързата работа, а качественото и правилно строителство. Не съм обикалял другите им магистрали, само фотоси съм зяпал, но е нормално държава членка от 81-ва да завърши няколко големи инфраструктурни проекти.

Колкото до Румъния, Букурещ - Констанца е единственото, с което могат да се похвалят от години. Изобщо не е удачен примерът. Интересно като се дават за пример северните съседи, какво могат да отговорят те на тези 140 км от сегашното правителство?

8
Нито една довършена магистрала. Но и в трите държави, както и в България в момента, е имало пуснати отсечки. А и вече сме споменавали други държави в Европа без дори една построена докрай магистрала. Аз се сещам за Латвия, например. Така че малко по-високо самочувствие, ако може.  ;)

9
Гледай сега. Ако събереш тези 23 км със Оризово - Чирпан (17 км), стават 40, което е малко повече от 38,7. Явно има някъде неточности и всяка медия тълкува фактите както й е изгодно. За мен ще е интересно да погледна доклада на Станишев с посочените участъци. Но едва ли ще се различава много от това, което изброихме на последните 2 страници. Ще помоля и Благун като по-запознат с магистралите да се включи в сметката.  ;)

10
Може би защото под Оризово - Стара Загора всъщост се има предвид Чирпан - Стара Загора, дълъг 38 км?  :rolleyes:

11
Няма значение какво е започнал СтаниШеф - това никой от следващото правителство няма да го брои. От юли нататък новият премиер ще си пише на сметката всичко, което е открил. Остатъкът от Люлин също ще си го калкулира като актив, а това, че СерГей го е започнал, ще го помним само ние, феновете.

Другите участъци, които си забравил, са:

1. Лот 1 от Тракия (Оризово-Чирпан), открит официално на 1 юли 2006 г. (http://bg.wikipedia.org/wiki/Тракия_(магистрала)) - 17 км (стават общо 139)
2. Километрите от А5 от този месец, които изглежда, че СтаниШеф е пропуснал (но как е възможно? ) - 5 км (стават 144 км дори).

12
Абе не са последните 3 отсечки от Тракия, ама от мен да мине. Важното е да отпуснат финансиране и да започне строежът.

13
напротив, след като бихме, значи заслужаваме да станем шампиони.

 :fan:

Е тва е логиката на *оведата! За тях има само един мач и ако бият в него, значи са най-добрите, най-великите и заслужават титлата :D За това сте на тоя хал и мерилото ви е една-единствена среща ;)

Може би е прекалено разточителен за нас форматът на А-група и трябва да останат десетина отбора, които да играят по 4 мача помежду си (това прави 36 кръга). Така е в доста държави, близки по население до нашата.

Не съм съгласен. Има и много държави, които са направили първенствата си с 16 отбора. Примери бол, но от тези на нашата черга са Румъния, Чехия, Белгия. Те защо не се оплакват никога от броя на тимовете и от години си карат в този формат.

14
Хубаво де, но кой е Марто? Нещо много почнахте с кодовите наименования - "другия форум", "Марто"...

15
Забавно / Re: ТЕСТ за ОБЩА КУЛТУРА
« on: 24.04.2009, 15:33:56 »
Благуне, трябваше да изчакаш поне няколко коментара, преди да пускаш отговорите. Сега ми е малко скучно да се заема със задачата.

Географските и физичните въпроси са ОК.

Но номер 21 "Три песни на Щурците" е феноменално излишен. Аз мога да попитам защо точно Щурците? Защо не Преслава, Мария Илиева или Сигнал например? Или 3 изпълнения на Райна Кабаиванска...  :rolleyes:

16
А няма ли по-подробна, защото исках да видя и спирките по пътя София - Враца. И изобщо по цялата мрежа.

Благодаря все пак. :fan:

17
Къде мога да намеря карта на България с всички гари и спирки по националната мрежа?

18
Това е цариградската Дружба :D

19
Ето това е първият кмет, който отложи пусков срок за отсечка! Очаквах го.

20
Естествено, че дедо Джак. Ненадминат е и създаде наистина запомнящ се образ. Хийт също се справи чудесно, но някакси смъртта му изкуствено напомпа положителни отзиви за играта му. Иначе като малък харесвах Отровната Айви и Гатанката, но сега осъзнавам, че са били доста дебилни :P

Pages: [1] 2 3 ... 16