Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - New_Passenger

Pages: [1] 2 3 ... 49
1
Разни / Re: Aвтомобили
« on: Today at 12:02:51 »
Така е, но ходиш от време на време до вилата или на море.

Трябва да му хвана цаката как да сменям скоростите на автоматична кола.

2
Очевидно, не могат да се напаснат. Иначе, ми харесва как се спускат и се вдигат, като компютърна анимация :D

3
Разни / Re: Aвтомобили
« on: Today at 11:16:11 »
Хаха, мерси! Този спор с жена ми май ще стигне до консенсус. Дори си мислехме да вземем две коли ефтинджос, тя да кара автоматична, а аз механична. Сега вече ще свиквам с автоматиката. Ще карам в града, но не само, на море примерно.

Един бивш колега имаше Logan преди десетина години. Не беше лоша кола, трябва да му звънна да го питам дали си е взел нова кола или е със същия Logan. Тогава ще ви разкажа за впечатленията му в продължение на десетина години :D

4
Разни / Re: ГОВОРИЛНЯ.
« on: Today at 11:07:53 »
IKAR,
в България има много етнически арменци. Ще им бъде ли приятно да четат тези твои изказвания, които дори не искам да цитирам?
Горното се отнася не само за арменци, но и за всяка друга нация.
Няма оправия в тоя форум.

5
Дааам, най-натоварената част на София (южните квартали) отново остава без бърз транспорт.

6
Разни / Re: Aвтомобили
« on: Yesterday at 20:40:36 »
Вие ме изкушавате да пробвам автоматиката! Не съм пробвал досега. Ако съм свикнал с механиката, трудно ли се свиква с автоматичните коли?

7
Разни / Re: Aвтомобили
« on: Yesterday at 20:05:11 »
Мерси!

Сега спорим с жена ми. Казвам й че съм свикнал с механика, пък на нея й е по-комфортно с автоматика. Какво предпочитате механика или автоматика?

8
Сингапур:


Всяка прилика и разлика с МД3 е случайност :DВлаковите подове също се използват за реклама. Оригинално хрумване:Сингапурският лифт: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcT3zSkldJq3wg99rrMM5-YeVJzx6a1dCWvvcQ&usqp=CAU9
Разни / Re: Телевизия
« on: Yesterday at 12:43:55 »
Не съм имал достъп до кабелна телевизия тогава. 7 дни за мен беше до известна степен телевизионен аналог на вестник "Нощен Труд".  Даваха ужасни латино сериали за момичета на име Корасон и Марисол :), но от време на време и по-добри неща, като например оригиналният сериал "Отмъстителите" от 60-те години  и др. подобни. Новините и публицистичните им предавания бяха нормални.  По БНТ 2001г. от излъчваните немски филми си спомням само "Комисар Рекс" и още един филм на сходна тематика. Имаше и поне два италиански полицейски филма, както и сериалът "Отдаденост". По БТВ няколко години по-късно тръгна "Текила и Бонети", както и множество други сполучливи италиански филми. Нова ТВ пък излъчваше "Кобра 11".

И аз в края на 90-те още не съм бил абонат на кабеларка. 7 дни стартираха програмата си с мексикански сериали. В самото начало излъчваха програма само по 2-3 часа на ден. Няколко месеца след това започна пълноценната програма. Не си спомням дали беше денонощна или не, но със сигурност продължаваше до към 2 ч., когато излъчвахаа култовото предаване "Нощен магазин". Това предаване между другото, се излъчваше и по Центрум груп и по Евроком, и още някоя телевизия. Предаването "Хъшове" също се излъчваше по няколко телевизии. Спомням си че в края на 90-те 7 дни излъчваха и американски филми с Бъд Спенсър. "Комисар Рекс" всеки го знае. По AXN излъчват италианската версия на "Комисар Рекс". АЗ пък си харесвам старите епизоди с Брандтнър. Между другото, останах с впечатление, че по онова време са снимали във Виена. Беше копродукция Германия-Австрия. "Отдаденост" го помня, но не харесвам безкрайни сапунки. "Кобра 11" се излъчва и днес.

В края на 90те от време на време си купувах "Телевизия и радио". Вестникът съществуваше някъде до 2002 г.

10
Разни / Re: Aвтомобили
« on: Yesterday at 12:33:50 »
Единственият модел на Дачия който си заслужава е Logan. Това е мнението на няколко познати, карали Logan в продължение на няколко години. Между Duster, Kadjar и Qashqai бих избрал последните две. Не е задължително да притежаваш над 40к лв. Тези BMWта, Каджари, Кашкаи дето ги виждате по пътищата, повечето са на лизинг :P

11
Най-яките спирки в София ever!

13
Разни / Re: ГОВОРИЛНЯ.
« on: 28.09.2020, 20:41:17 »
Много ги знаете тия неща! Много разстройства в този форум! :laugh:

ooleg, кое беше тъпото на рекламите Тефал? Мисля че бяха съвсем обикновени, а слогана беше "Ти мислиш за всичко". Между другото, станах им клиент :D

14
Защо? В Овча купел може да е отпаднало заради метрото, въпреки че в селската част (Боряна, Народно хоро) трамвайно трасе би му дошло добре на квартала. А защо в Бъкстон не може? По този начин казваме "чао" на идеята за рингова/полурингова трамвайна линия. Трасето по Каблешков ще стане фрагментарно.

15
Стара София / Re: Ретро снимки
« on: 28.09.2020, 20:25:04 »
Комсомолеца is amazing! :fan:

Иво, помня го този детски магазин в Халите. Ранното ми детство. През 90-те ми беше тъжно, това бяха моловете от детството ни - ЦУМ и Халите. Донякъде и кварталните РУМове. Халите проработиха отново някъде 2001 г. Софиянски общо взето, ги спасява тогава. Благодарности.

16
Спирка "Гара Подуяне" на линия №22 в посока към центъра, 02.08.2006г. Източникът е изписан върху изображението.

Много хубав дизайн. Доколкото си спомням, края на 1995 - началото на 1996 г. започнаха да подменят спирките с такива. И по времето на Софиянски имаше хубави неща и не малко.

17
Новите схеми в метрото не ми харесват по ред причини. Една от най-съществените е обозначаването на двете Сердики и НДК като една станция. Това не е редно защото и в двата случая не става въпрос за една кросплатформена станция където да сменяш линиите, а за две различни станции, нищо че са трансферни. Имат си други имена: Сердика 2, НДК 2.

18
След като имаме директна линия до летището, би трябвало да се предвидят пътници с обемни куфари или с много такива.

19
Разни / Re: ГОВОРИЛНЯ.
« on: 28.09.2020, 13:28:58 »
Пфффф, още една политическа тема. Нямате ли други мисли в главата си? Или да споделите нещо? Кажете нещо. Примеро, ако някой има разстройство, може да сподели, може да се намерят полезни съветници :laugh:

20
Решението на проблема е:
"Уважеми пътници, влакът продължава от М2 по М4 без прекачване"- надпис по всички схеми и звуково съобщение.

Подкрепям 100%. Или до Обеля да се добави двупосочна стрелка.
Определено е фалстарт с тоя М4. Повече объркване, пък "паразитните пътувания" за които говорят, няма да намалоот. Дайте да стигнем дотам да имаме М1 Люлинското сити - БП, М2 П.Владигеров-Витоша, М4 П.Владигеров-Летище. След толкова много неясноти, станцията на Владигеров може да се окаже поредната станция в нищото.
И аз подкрепям идеята Сраси София да не мълчат. След като критикуват Фандъкова по повод и без повод, след като имат претенции за всезнайковци в областта на градоустройството, инфраструктурата, и транспорта, не трябва да се скатават.

P.S. Много сектанти се навъдиха и в този форум.

Pages: [1] 2 3 ... 49