Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Стререомонокъл

Pages: [1]
1
Абе какъв ще е тоя малоумник, дето да хвърли камък по влак, всякакви нефелни хора се навъдиха. Преди 2-3 години имаше подобен случай и около гара Захарна Фабрика в София. Такива действия трябва да се считат за тероризъм, а виновните да извършват безплатно обществено полезен труд, ако има пострадали и затвор за тероризъм!
Ти сега ли разбираш, че мангасарите са малоумна сган, която трябва да бъде системно изтребвана?

2
Не знаех в коя тема да пиша и затова реших да започна нова. Някой спомня ли си, че в началото на деведесетте в София беше дошло за тестове едно съчленено Ивеко, което тогава ми изглеждаше много футуристично.Не съм много сигурен, но мисля, че съм го виждал по А120, имам някакъв спомен, че съм го засичал да минава покрай бившата баня Гео Милев, идвайки от Черковна(тогава Паун Грозданов).
 Другото за което искам да попитам е дали някой помни жълтия NEOPLAN(соло) по А72 някъде към средата на деведестте.Спомням си, че беше със старите полски регистрационни табели, черни на цвят. Е, ако някой от родените преди 1980 има спомени за тези машини, нека пише, предполагам, че не само за мен ще е интересно 8)

3
Дори и да няма мангусти навсякъде има някакви гнусни смърдящи клошари...
Които в 99% от случаите също са гнусни циганаври

5
Изтрити теми / Re: CityLAZ A183D1 (5032)
« on: 09.01.2014, 13:06:26 »
Аз мисля че като вземем предвид състоянието на пътната инфраструктура, както и манталитета на повечето пътници, най-подходящи за нашите условия си бяха Икарус 280 и Чавдар 11Г-5(макар, че последния си беше наказание за водача).Тъй като обаче и двата модела вече не се произвеждат, то най-доброто за нас е VDL/BOVA PACIFIC, разработен за Африка и подобни пазари. Не знам обаче дали има съчленена версия. :devil:

6
Изтрити теми / Re: ОР но МВ 0302-ите
« on: 20.08.2013, 11:52:02 »
Ама ние към маймуните ли се числим?
ДА!

Pages: [1]