Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - V.Peichev

Pages: [1] 2
1
Да потърсят съдействие от дублиращия функциите на омбудсмана без да харчи държавни пари архиерей на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян. :)

2
Основнията поток на бившия ТМ3 между Подуяне и центъра се поема от редовните ТМ20 и ТМ22. Принципно беше добре да се направи нормалнорелсово трасе до Захарна Фабрика и да се пусне ТМ20, но потокът към Захарна Фабрика не е чак толкова голям - от гарата няма много пътници, тролеите и автобусите по Сливница осигуряват бързи и удобни връзки, 77 осигурява по-бързо довозване до метрото,  крайградските автобуси са изнесени на периферните метростанции Сливница и Обеля освен 42, който навлиза в Люлин. :rolleyes:

3
Топлофикация се управлява от доказани мениджъри последователи на проф. Ал. Томов и репресирания негов ученик Вальо Топлото.  :)

4
mediar да подаде жалба до архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян. :)

5
Дано дойдат по-скоро за да може със състави T6A5 и T/B4D-M да се покрият всички титулярни коли и да има резерви, така антиките Дюваг ще излизат на линия само в изключителни случаи. :)

6
Трябва трамвайно трасе по ЖП технология с високи огради извън спирките и надземни пешеходни преходи на кръстовищата. Пресичане от автомобили да е възможно само на Раковски и Левски. Така трамваите ще могат спокойно да развиват доста високи скорости и да са ефективен транспорт.  :) Няма защо прошляци и навлеци да пресичат трамвайното трасе където им падне, трябва да има ред. Всеки пресякъл трасето неправомерно се премазва от трамвая и заплаща солена глоба плюс обезщетение за задръжката, което се дължи от наследниците. :) Загиналите се погребват в специален общ гроб без идентификация и разноските се събират от наследниците. :)

7
Недоволния пътник следва да сезира компетентните служители протопрезвитер Кусан Хадавян и архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян. :)

8
Всякакви жалби независимо дали срещу водачи, за отопление и т.н. следва да се подават до архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян.  :)

9
T6A5 и T6B5 нямат достатъчна теглителна сила за работа с ремаркета, тъй като редукторите им са с по-малко предавателно число, което позволява по-висока максимална скорост. :rolleyes: T4D-C/M са с редуктори с по-голямо предавателно число съответно по-ниска максимална скорост и по-голяма теглителна сила и са разчетени да работят с ремаркета, въпреки това има проблеми от друго естество. :rolleyes:

10
Една от най-красивите гари е Руднична - без прозорци, с частично опадала мазилка и частично без покрив. :fan: :)

11
Изтрити теми / Re: Строежи
« on: 26.10.2016, 10:13:02 »
Новият хотел няма как да замести кино Сердика дори и да прилича външно - надали ще има специализирана стена за стенописи дело на талантливи млади зографи както и за лепене на афиши.  :( Също надали ще сипе мазилка и/или тухли и няма да има естетични заграждения. :(

12
Вероятно търси общежитието - най-луксозното в България покрива стандарт all-inclusive две звезди. :)

13
Изтрити теми / Re: ČKD Tatra T6А5 (4140-4159)
« on: 01.07.2016, 16:19:39 »
Първото му придвижване по софийски релси  :rolleyes:


14
Монтевидео е удачно име от гледна точка на по-удобно и лесно ориентиране. Иначе е хубаво да има метростанции на прославените професионалисти майстори на чашката Светослав Лучников, Александър Сталийски, Георги Димитров категорично са заслужили с успехите си в алкохолната подготовка. :) Последният е удостоен от руснаците с почетното звание "пропойца".  :)

15
Край тангентата е редно да бъде издигнат паметник на великия професионалист майстор на чашката Лучников с бутилка в ръка. Най-добре цялата да бъде кръстена на него. :)

16
Редно е Хелоуин да стане професионален празник на МВР, ГДИН и ГДО - съответства на интелектуалното ниво на служителите.  :)

17
Здравейте приятели!
С настоящото съобщение официално оповестявам, участието си в Местни избори 2015 г. като кандидат за общински съветник от Реформаторския блок с лична преференция – 29.
През последните месеци ръководих екип от 20 експерти, с които подготвихме програмата на Блока в сектор „Транспорт, транспортна инфраструктура и безопасност на движението“.
През годините до момента, освен в „Спаси София“, участвам  в още две инициативи - в „Спаси метрото“ и в Сдружение „Градски транспорт и инфраструктура“.
На тези избори има реален шанс абсолютно всеки кандидат да стане съветник, независимо на кое място е в листата. Реално само водачът е бетониран. Всички останали са с равен старт и изборът е абсолютно мажоритарен – състезание за лични преференции.
Затова искам Вашата подкрепа!
Форумът ще има представител в Столичния общински съвет и чрез мен, реално ще могат да се внасят и прокарват предложения директно в комисиите.
За да ме подкрепите – в бюлетината за общински съветници трябва да направите две отбелязвания с „х“ или с „V“ . Едното е вляво на бюлетината в квадратчето с номер 27 – за Реформаторски блок – София, а второто е вдясно на бюлетината в кръгчето с номер 29 – за лична преференция за мен.
Повече информация можете да откриете на личния ми сайт – viktorchaushev.com и във фейсбук - https://www.facebook.com/viktorchaushevSF
Благодаря Ви и да си пожелаем успех!
18
Предлагам две от метростанцииите в центъра примерно до Театър София и НДК или може би СУ да бъдат наречени "Светослав Лучников" и "Александър Сталийски", като в метростанциите се поставят паметници в цял ръст на тези двама достойни българи с бутилка в ръка.  :) Редно е да им бъдат наречени и булеварди в центъра.  :) Не е лошо да има булевард и метростанция "Георги Димитров" както и паметник в цял ръст с бутилка, той също е бил страхотен професионалист майстор на чашката.  :)

19
Най-големият недостатък на гръцките и турските курорти е трудното подаване на жалба при проблем - примерно в цяла Гърция бюра за жалби има само в Ксанти, Александруполис, Комотини,  Атина, Кокиния и Солун в Турция има само в Истанбул, Искендерун, Диарбекир и Кайзери всички тези места не са никак близо до курортите. За сравнение в България Южното Черноморие се обслужва напълно адекватно от свещеник Зарех Дженанян в Бургас, Северното от свещеник Бардохемиос Акобян във Варна. Вярно за жалби могат да се използват интернет услугите divanatun@etchmiadzin.am http://www.armenianchurch.org/index.jsp?sid=17&&lng=en, но все пак си е сериозен недостатък.  :)

20
Изтрити теми / Нов архиерей
« on: 20.06.2015, 17:15:58 »
Току що бе избран за архиерей на епархия България на Арменска Апостолическа Църква архимандрит Исахак Похосян. Най-сетне ще има адекватна възможност за разглеждане на жалби и спорове на високо ниво.  :fan: Да ни е честит новият архимандрит!  :fan: :)

Pages: [1] 2