Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Трамвай 17

Pages: [1]
1
Виждате ли колко хубава инфраструктура има трамвая???

2
Здравейте, за съжаление няма начин да не споделя тази тъжна ситуация в България,свързана с унищожаването  на историята ни,не толерирам унищожаването ѝ,защото след като завърша училище мисля да следвам история,отличен пример за унищожен паметник на културата е  сградата на бул.Джеймс Баучер тази година,която според мен е била в добро състояние,СО са големи идиоти да унищожат тази сграда,причината ми е ясна.

3
Изтрити теми / Re: C6K
« on: 17.07.2018, 21:09:17 »
За съжаление, тези трамваи са били дефектни,трябваше да се движат от Гео Милев до СУ, но трамвай до СУ нямаше, поради недостиг на пари.

4
Имате ли информация за тези спиркознаци???
Защото не веднъж съм казвал,че мисля да правя видео за еволюцията на спиркознаците в София.

5
Здравейте,смятам,че е време за нова тема, свързана с обособените ТМ трасета и ТМ ограничители.
Снимки на първото в България споделено трасе,което се прави в момента на бул.Константин Величков.

6
Можаха да го построят,успоредно с метрото.

7
Можеха тези колчета да сложат,вместо подвижните колчета.

9
Изтрити теми / T6K-501
« on: 21.05.2018, 15:48:35 »
Здравейте,наскоро намерих нов модел БГ трамваи,който е варирал м/у 1986 и 1993 г.През 1993 г.трамваите с номера 501 и 502 са превърнати в модел София-100.Тези трамваи са пендели.

10
Трябва да се възтанови трамвая по бул.Витоша,да се направи трамвайна линия по бул.Тодор Александров,от пл.Тел Авив до метростанция Сердика,така може да се облекчи трамвайния трафик на пл. Македония.

11
Моето предложение е за тролейбуси 3 и 10.
Тролейбус 3:Сточна Гара-Бул.Сливница-Бул.Петър Дертлиев-Бул.Царица Йоана-Бул.Вардар-Бул.Никола Мушманов-ул.Житница-ул.Зеленика-Бул.Президент Линкълн-ул.Монтевидео-бул.Никола Петков- Кв.Горна Баня-ул.Княжевска-Бул.Цар Борис 3-ул.Явор-Княжевски лифт.
Тролейбус 10:Сточна Гара-Бул.Васил Левски-Бул.Черни Връх-Бул.Арсеналски-Бул.Петко Тодоров-Бул.България-ул.Даскал Стоян Попандреев-ул.Панорамен път-ул.Проф.Николай Державин-ул.Явор-Княжевски Лифт.
Да се възтанови Княжевския Лифт.

12
Изтрити теми / Re: МГТ в интернет
« on: 11.04.2018, 12:37:00 »
Някой ще ми обясни ли защо в сайта spirka.org от 2016г.не се слагат нови снимки или защо от 2014г.не се слагат новите маршрутни промени?

14
По каква причина са спрели продажбата на почасови билети?

15
Знаците по ККМ на София използват ли се в други БГ градове?

16
През коя година и къде в световен мащаб е създадена първата автоматична стрелка?

17
Благодаря ти!

18
Драги съфорумници,това е първата ми нова тема,защото съм се регистрирал преди 3 дни и искам да ви покажа малтийския градски транспорт,защото ходя е в Малта при нашите,целия автобусен парк е обновен,не можеш да пътуваш гратис,защото на първата врата има автомат за билети и шофьорът е котрольор,билетът е като касова бележка и не се валидира,защото няма валидатори,билета е почасов валиден е два часа,и позволява прекачване,и в автомата за билети се намира валидаторът на електронните карти.

19
Благодаря на всички за отговорите :)


Pages: [1]