Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - bus_fenburgas

Pages: [1] 2 3
1
Флоренция са я купили ,ще я карат в Италия ,иначе супер бус

2
Може ли да ми обясните защо линиите ги дават на М-бус, че нещо съм изтървал - търг ли е имало или просто Бургас бус се отказват от тях и са ги предложили на М-бус, или те са ги поискали.

3
Новата Футура в Бургас

4
Автобусите сами си ги правят в гаража,купуват само фаровете и стоповете и готово,не е голяма философия

5
При по-старите автобуси крановете за въздух не са електрически, при по-новите крановете са свързани с копчетата за отваряне на вратите и когато ги отвори, автобусът се накляна към спирката, за да не се налага хората да се качват, а направо да влязат. Има го при нископодовите автобуси и то не при всички марки, когато се затворят вратите и автобуса се изправя.

6
Ето и от мен 2 снимки,дано ви харесат

7
Само да вметна, че автобусите не са серийно производство, трябва някой да ги поръча и тогава ги изработват, в смисъл, че може да си поръчаш ако искаш и с една седалка и с две, пък може и без седалки, както може да поискаш и по голям мотор или ретардер или друг цвят на тапицерията и т.н.

8
Харесва ли ви този

9
Сега гледам, че кърпят и околовръстното за М.Рудник, също и долу до Била, веднага след моста.

10
Шасито е Иризар.Мотора е Скания.скоростната кутия ZF би трябвало и задния и предния мост сьщо да са ZF

11
То Нефтохимът леко по леко го затварят, няма да има скоро от какво да се оплакват, че бил мръсен въздухът и такива подобни, а хората дето цял живот там работят какво да кажат, лошото е че остават без работа, всеки ден съкращават.

12
На 12.04 имаше представяне на VDL в Бургас, ставаше въпрос за купуване на градски автобуси по някаква програма, явно от общината се ослушват за подновяване на автопарка на ББ, догодина щяло да има обществена поръчка. Дано да има някакво развитие.

13
Много кофти,жалко за автобуса,щом хората са наред всичко е ок.

14
С тези камери лоша работа,чувам вече са взели да изпращат честитки по домовете,На главния път за София има точно преди Стара Загора и веднага след града преди да се качиш на магистралата,че и вечер снимат в тъмното,на пътя Бургас Сл.бряг има 2 3 камери

15
Bus_lover нещо се изгуби, не е писал 2-3 дни и ми стана скучно.

16
Перфектно представяне,снимки информация,обяснения,пояснения.Адмирации.Браво.

17
Разни / Re: Формула 1
« on: 21.04.2010, 23:06:58 »
За Истанбул специално,мисля че се събират достатъчно хора винаги когато има формула няма места по хотелите,по пътя за трасето става такова задръстване,мъка.Колкото до Формула1 в България мисля че е прекалено  хубаво за да е истина.Дано някога да стане.

18
На запад за една нощ асфалтират улица от 2 3 км за 1 нощ,аз лично съм виждал как асфалтират в Австрия вечер,и между стария и новия асфалт няма почти никаква видима разлика.А за неравности и дума да не става.

19
Сега е моментът, нека да асфалтират стига да го напрявят както трябва, гадно е по Одрин сега, ама бива, търпи се.

20
Много си прав,ама на кой да се оплачеш.Магистралите са едно от най важните неща за приемането ни в Европа

Pages: [1] 2 3