Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Deian

Pages: [1] 2 3 ... 16
1
А от Шипка през Шейново ли е по-добре да се излезе на подбалканския, или гледам има един път покрай Ясеново и през Горно Сахране? На някои карти втория го дават като по-нисък клас, докато на други - като второкласен. Не съм минавал през него никога.
Благодаря ви.

2
Колеги, Шипка - Пловдив:
1) Шипка - Шейново - Павел баня - Брезово - Пловдив
или
2) Шипка - Шейново - Калофер - Баня - Пловдив

3
За триене, извинявам се.

4
Като място върши работа, някакви координати имаш ли, за да мога да попитам за цена и място предварително? Или ако знаеш случайно, сподели :). Мерси.

5
Колеги, някой може ли да ми помогне с паркинг около Герена/автогара Подуене, на който мога да оставя кола за няколко дена без да се притеснявам? Може и платен, зависи колко скъпо ще дойде. Приемам всякакви идеи.

6
Относно предното ми мнение - и на отиване, и на връщане минах през Силистра - пътят е идеален. Русе - Тутракан - Силистра - Добрич и обратно.

Нов въпрос:
От сайта на НАПИ:
Quote
2. Затворени пътища, участъци: ОПУ-Видин: - път III-102 /Димово-Ружинци/ Бела-Белоградчик-Монтана- до 01.11.2011 г. Обходни маршрути: -посока Видин- Белоградчик: път I-1 Е-79 Видин-Димово-по път III-1102 Димово-Острокапци-Кладоруб-Филипови кошари-път III-1401-Белоградчик; - посока София-Белоградчик: по път Е-79 София-Ружинци-по път III- 114-Ружинци-Фалковец- по път III-102 Фалковец-Боровица-Извоз-Белоградчик.
Не мога да разбера точно кой участък е затворен - Бела - Гранитово - Белоградчик или пък целия участък от Белоградчик през Долни Лом, Превала, Белимел - Монтана? Пише път III-102 Димово - Ружинци, а Димово - Ружинци е на E79 и той би трябвало да е OK.  :help:

7
Русе - Силистра го минавах точно в разцвета на ремонта, така че не може да ме уплаши сега :). Отново благодаря, Metan.

8
Благодаря, много полезни данни давате.
Значи последно оставам на Русе - Кубрат - Завет - Исперих - Каолиново - Никола Козлево -Цани Гичево - Зърнево - Орляк - Добрич (190 км)
и като резервен вариант за на връщане ако този не ми хареса
Русе - Тутракан - Силистра - Добрич (211 км)

9
Ехее, през Аксаково чак ми е много далече. 40 км отгоре в едната посока само.
Толкова ли е зле Дулово - Тервел? Тогава за вариант 2 и 4 от моите нещо?

10
Колеги, търся по-добрият вариант за Русе - Добрич, ако някой скоро е минавал, нека сподели.
1) Русе - Тутракан - Главиница - Дулово - Тервел - Добрич - 193 км

2) Русе - Кубрат - Завет - Исперих - Каолиново - Никола Козлево - Добрич - 190 км (вижда ми се по-лошия вариант)

3) Русе - Тутракан - Силистра - Добрич

4) Русе - Разград - Шумен - по магистралата до Каспичан - Нови Пазар - Стефан Караджа - Владимирово - Добрич - 206 км

11
Минах през Ивански - Комунари - Айтос. Пътят е нормален, има неравности, но не е страшно. Единствено между Аспарухово и Билка беше проблемно, защото са изрязали пътя за да го кърпят на много места и не може да се кара с нормална скорост.

12
Да, и това е вариант, с 30 км по-дълъг, но като време май е същото заради магистралата. Ще го обмисля, благодаря. Може да пробвам през Ивански - Комунари на отиване, и през Дългопол - Провадия на връщане и да споделя как е.

13
Не зная, никога не съм минавал оттам, затова питам :)
Избрал съм този маршрут заради мястото, означено с B на картата - Чудните скали, но ако е много лош пътя ще ги пропусна. Ришкия проход е Смядово - Прилеп - Карнобат? Гледам, че може и през Смядово - Камчия - Съединение също да се излезе на Айтос. 3-тият вариант е този, който съм избрал - през Аспарухово за Айтос. Кое е по-добре?

15
Мерси. Минах по Русе - Обретеник - Ценово - Караманово - Вардим - Свищов. Пътят бива, като изключим, че от Обретеник до Ценово е малко неравен, после става и по-зле, но няма сериозни дупки.

16
Колеги, кой е оптималният маршрут между Русе и Свищов? Мисля да минавам през Русе - Обретеник - Ценово - Караманово - Вардим - Свищов, но ще ми е за пръв път и не знам дали не бъркам.
Другият вариант е Русе - Бяла - продължавам към Плевен и после или през Павел - Совата, или през Алеково - Козловец.
Мерси предварително.

17
Предполагам, че е бил от старите кочини, които тази фирма продължава да експлоатира.

18
Сигурно мъкнеш още една хартия в тестето, указваща, че си си сменил номера от Х на У.
Иначе с това с номера се опитват да прекратят практиката на няколко коли с една незалепена винетка на стъклото :D.

19
Хайде пак, два броя в кратък интервал - а още нямаме дори сняг:
Quote
Румънски ТИР се обърнал край Бяла, жертви няма
Според местните полицаи, истински шанс е, че по времето, когато ТИР-ът се забил в насипа, оформящ кръговото движение, не е имало минаващи автомобили. Това е причината да не се повтори трагедията от преди четири години.
Според полицаите, най-вероятно ТИР-ът с румънска регистрация бил натоварен с дървен материал. Движел се е в посока към Велико Търново. Вместо да направи лек завой и да навлезе в кръговото кръстовище, шофьорът продължил направо, качил се вътре в насипа и се е преобърнал. Възникнал е огън в кабината, който много скоро е бил потушен. Предполага се, че се е движел с висока скорост по платното към Бяла и не се е съобразил с предупредителните табели, че навлиза в кръгово движение.
http://www.ruse-news.com/modules.php?name=News&file=article&sid=31805&mode=thread&order=0&thold=0

Quote
Нова катастрофа край кръговото при беленския мост

Недалеч от мястото, където вчера се обърна натоварен с дърва румънски ТИР, се блъснали челно „Дачия“ и миниван. По първоначална информация, има ранени от пътуващите с автомобилите. При удара двете коли задръстили пътното платно, поради което се наложило временна организация на движението в едното платно на пътя, докато автомобилите бъдат изтеглени.
http://www.ruse-news.com/modules.php?name=News&file=article&sid=31816

20
Според мен по-безопасен е пътят Обретеник - Ценово - Гара Бяла (обходният). Въпреки, че е тесен, и целият трафик минаваше оттам, сякаш имаше по-малко произшествия, отколкото като отвориха официалния път.
А вече с малкото движение става още по-спокоен. Пътят се удължава с 3 км, което е нищо.

Pages: [1] 2 3 ... 16