Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Bgaming

Pages: [1]
1
Колко ЗИУ-та се движат освен 1014?

Само 1014, даже той не е бил на линия от поне седмица, че и повече. Може и да не го видим повече ако пуснат новите.

2
Забелязан един от пилзенските тролейбуси из града с надпис ремонт отпред. Щом вече са започнали с тестовете предполагам скоро ще ги пускат и на линия.
Избрали са да му сложат странен номер 2419, следваше си 1019, единствената логика която откривам в това 24 е да идва от модела 24Тr, но все пак трябваше да си спазят поредността според мен.
От останалите 3 тролея още няма и следа.

3
Някой има ли повече информация какво се случва с тролеите, които трябва да дойдат от Марианске-Лазне, понеже се чува нещо, че са отказани.
Иначе и двата Пилзенски от няколко седмици са в депото.

Ето няколко снимки от мен на тези, които се виждат на линия.

4
Честито за новата придобивка! Някоя Шкода 14Тр или ЗиУ ще се пенсионира ли в близко бъдеще, след получаването на новите машини?

В тази статия от хасковски сайт са споменали какво ще се случи с тях - https://www.haskovo.net/amp/news/501395/pet-troleya-za-150-hilyadi-leva-idvat-ot-chehiya-v-haskovo

Ако не са позволени линковете, направо цитирам:

"В момента Тролейбусен транспорт има на разположение шест тролея. Четири от тях обаче са купени от Варна преди години и още тогава са били предвидени за предаване за скрап от крайморската община. Те са вече в окаяно състояние и трябва да се бракуват незабавно, отбеляза Манджуков.

Само два от наличните в момента тролейбуси са реално използваеми. Те също са купени през 2008 година от Чехия като рециклирани за 398 хил.лв. с ДДС, припомни управителят на „Тролейбусен транспорт“."

Pages: [1]