Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - RADOCVET

Pages: [1] 2 3 ... 348
1
Между Оряхово и К. Величков няма никакви задръствания. От друга страна беше добра идея да запазя локалните платна.  Все пак булевардът минава покрай училище и непосредствено пред жилищна зона.

2
Гражданското общество трябва да бъде коректив на властта, а не да заема мястото ѝ. Не съм казал че СО не върши нищо, но напоследък толкова скандали забърка че това започна да бие на очи.

3
Хайде ако обичаш да си прибереш мускулите в джоба. Това какво и с колко си завършил няма абсолютно никакво значение.
Във писанията ти струи серозна любов към СО. Не са виновни другите че такова внушение издава написаното. Докато стоим заровени с глава в пясъка и неглижираме проблемите няма да мръднем и на милиметър от проблемите си. В София те не са малко и всеки дребен на пръв поглед проблем е важен, защото е част от по-голям такъв.

4
Дрън, дрън, дрън... Пълни глупости.

5
Ами има общо че европейско (вярно с малка буква), защото ако не си спомняш след едни такива свинщини преди десетина години врътнаха кранчето на фондовете. А тези които "искат да приключи най-накрая ремонта" макар и безобразен бих ги нарекъл малодушни егоисти.

6
Ти сериозно ли?
Ако нещо не е в ред се кърти и се почва наново. Това е ремонт, който се очаква да изкара в следващите 30 години и да не създава само ядове, на всичкото отгоре е с Европейско финансиране.

7
Трамваи / Re: Въпроси и отговори
« on: 21.10.2018, 21:13:59 »
8** се превръщат в 9** защото София 70 които се движиха по 5 и 7 трябваше да се заменят а нямаше с какво. Голямото удължаване започна след спирането на 19 към Дървеница.

8
Напротив никой няма топки да го направи. Напълно ефективно и непопулярно решение е да се сложи БУС лента между Орлов мост и Графа у една лента за автомобили. БУС лентата може да важи от 7 до 20 ч

9
Разни / Re: Поздрави
« on: 20.10.2018, 22:37:48 »
ЧРД Цанко,
Бъди все така напорист и целеустремен.

10
Явно размерът и теглото има значение. Тези микробуси изглеждат солидно, но го вижте, като консерва е нагънат.

Значи е добре направен. Ламарините трябва да поемат силата на удара. Москвичите не се огъваха като консерва и загробваха пътниците си.
Тъй като не се ориентирам къде точно е това, в случая за неправилно изпреварване ли става дума или заради поднасяне в следствие на дъжда?

11
E ти откъде мислиш идва толкова евтино.

12
Автобуси / Re: Автобусни дискусии
« on: 19.10.2018, 23:27:48 »
Иди се повози в Будапеща. Изненадан ще останеш. Иначе МАН вози доста по-меко от Соларис.

13
На мен ми е интересно дали реконструкцията на Ботевградско в началото на 90 те е означавало че МД3 в тази му част не е се е предвиждал да се строи.

14
Влади и Пепи.

15
Вие сериозни ли сте????  :eek:

16
Автобуси / Re: Автобусни дискусии
« on: 19.10.2018, 14:03:42 »
Можеш да правиш сравнение кое вози по-хубаво, само ако сравняваните превозни средства се движат по един и същ път.
Напълно нормално е нискподовият подвижен състав да вози по-твърдо. Окачването няма нищо общо с това на високоподовите.

17
Toва не е ли резервата, която стои в Люлин?

18
А вие защо ги четете темите. Като не са ви интересни ги пропускате. Предвид че са едни от най-популярните, означава че има интерес на другите потребители към тях. На мен не ми е интересна темата за политика,  но това не означава че трябва да се махне.
Ако имате предложения какви промени според вас биха направили форума по-добър на драго сърце бих го прочел в съответната тема.

19
Автобуси / Re: Yutong E12LF
« on: 18.10.2018, 17:33:03 »
Верен на максимата че ако нещо не са го дали по телевизията, значи не се е случило  :D

20
Индира ганди е на съвсем друго място. Става дума за проф. Ал. Станишев.

Pages: [1] 2 3 ... 348