Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
2909 - 5
2
Снимки / Re: Снимки (тролейбуси)
« Last post by vaz2106 on Today at 21:14:34 »
Екстра са си , фаровете и табелите не блестят ослепително гадно.
3
Снимки / Re: Снимки (тролейбуси)
« Last post by davidcho10 on Today at 21:11:32 »
2909 на почивка  :D
П.П: съжелявам за качеството, но нощните снимки не са сила на телефона ми.
2909
2909
2909
4
А тоя ламбарник какъв е?
=656
5
Казах, че има 4то цитаро, с 4 врати синьо- Регистрация 6542НН. Скоро трябва да излезе.
Докаран е от Швейцария, град Грюнинген. Мисля, че е произведен 2001г.

Ето го, снимано в Швейцария прз 2011г.:
6
Пловдив / Re: Новини
« Last post by Magirus deutz on Today at 20:34:45 »
Мобилно приложение и нови табели по спирките в Пловдив
Quote
На автобусните спирки в Пловдив екип на ОП „Организация и контрол на транспорта“ продължава да монтира нови сини табели с информация за минаващите оттам линии от масовия вътрешноградски градски транспорт. След бул. „Цар Борис III Обединител“ такива табели от днес има на ул. „Остромила“, ул. „Коматевско шосе“ и бул. „Македония“.

От общинското предприятие коментираха, че по този начин на гражданите се предоставя допълнителна информация – извън електронните табла, които показват след колко време ще дойде даден автобус. Не на всяка спирка има такива табла или карти на цялата автобусна мрежа в града. С благоустрояването на пътната инфраструктура и стремежа за подобряване на транспортната услуга през последните години броят на спирките в Пловдив е увеличен.

Мобилното приложение на Община Пловдив за градския транспорт дава възможност за още по-подробна и актуална информация. Ако въведе номера на спирката, изписана върху сините табели, всеки пътник може да разбере след колко минути ще пристигне чаканият от него автобус. Мобилното приложение съдържа също карта на града с всички спирки, сред които заинтересованият да избере определена от тях и да получи повече данни за преминаващите линии, точните маршрути и разписания.

Освен гражданите на Пловдив, приложението улеснява гостите на града, включително и чуждестранните туристи, тъй като информацията е достъпна и на английски език.
7
А тази нарушава нормалното придвижване на хората. В този ред на мисли, къса Шкода може ли да вземе завоя от Раковска по Дондуков? Ако може, щеше да е добре 1 или 2 да е с къси и да се движи направо по Дондуков, завой по Раковска, Ал. Невски, библиотеката и по маршрута.
8
Още снимки от Харков.
9
2251 беше зеленият по 304/3.
10
Снимки от ремонта на трамвайните трасета в Харков това лято.
Pages: [1] 2 3 ... 10