Author Topic: Село ли е Студентски град?  (Read 31350 times)

Offline бушона

• Наистина съм луд
  • MB O 345/G, Citaro, Conecto & Tedom fan
    • View Profile
Село ли е Студентски град?
« Reply #60 on: 20.04.2007, 08:49:22 »
Quote from: Ivo
Точно така,добре си е Студентски град. Аз съм спал една вечер зимата в един от по-новите блокове около зимния двурец,май 61-ви беше и ми хареса,вътре парното бичи до дупка и като го пипнеш е горещо като котлон,условията са прилични,широка стая с тераса с изглед към Витоша,има и кухненски бокс и самостоятелна баня и тоалетна,също добре ремонтирани.Незнам какво повече очаквате за тези пари..Дори мисля,че във всички блокове вече има интернет.Сега незнам в 1-4 блок например какви са условията но в 52-61 и др.са прилични,даже доста добри на места.
Kaiser Kar,ако идваш откъм околовръстното с А111,трябва да слезеш на Симеоновско шосе и оттам за 2-3 спирки с А67 и слизаш в горната част на Студентски град близо до блок 59.Иначе А280 и А94 в Студ.град,след РУМ-а вървят по един и същ маршрут и обикалят през целия Студентски град.
61 блок си има и пералня в един от входовете, а в друг май е заведението Екскалибур.

RealDark

• Guest
« Reply #61 on: 25.04.2007, 21:18:03 »
По скоро е провинциален град(говора за по малък град).
Respect for people from other regions!
« Last Edit: 25.04.2007, 21:37:09 by RealDark »

RealDark

• Guest
« Reply #62 on: 25.04.2007, 21:35:46 »
Quote from: Repcho
еее аре стига сте плюли студентски град, там е нощния живот, всичко е на 1 място, кръчми, дискотеки, развлекателни центрове, там е забавлителния център на София (след като закриха Софияленд) а простаците ги има навсякъде

Защо си мислиш че там е нощ(т)ния живот? Излезни събота или неделя в пъпа на софия  да видиш и сравниш. Пък после ми говори за нащ(т)ния живот.

Offline borosport

• Нямам спирка
  • Hate users!!!
    • ICQ Messenger - 304771719
    • View Profile
    • Email
« Reply #63 on: 25.04.2007, 21:41:46 »
О-о-о Гена иди виж сега как ще е през Уикенда.половината студенти си отиват по родните места, а другата половина си ходи из центъра по принцип(като мен) и в Студенстки всичко умира.
 На Манджа стрийт работят 1-2 заведения на половина работен ден и е като в пустиня
Най-дългите градски автобусни линии са:
- А111 - 50320 м двупосочно
- А83 - 37000 м двупосочно
- А11 - 32005 м двупосочно
Най-дългите крайградски автобусни линии са:
- А28 - 64540 м двупосочно
- А70 - 56645 м двупосочно
- А3 - 55870 м двупосочно
Тройната коалиция от А до Я

Offline etnies

• Нямам спирка
  • Нощен Експрес
    • View Profile
    • Email
« Reply #64 on: 26.04.2007, 01:29:48 »
Quote from: borosport
О-о-о Гена иди виж сега как ще е през Уикенда.половината студенти си отиват по родните места, а другата половина си ходи из центъра по принцип(като мен) и в Студенстки всичко умира.
 На Манджа стрийт работят 1-2 заведения на половина работен ден и е като в пустиня

На Великден нямаше никой останал, толкова тихо и спокойно, че чак се уплаших. И точно 2 будки на Манджа бачкаха. Даже и 0405 им бяха пуснали по 280, но и в него имаше 4 човека барабар с шофьора  

Offline passenger

• Запален по ГТ
    • View Profile
Re: Село ли е Студентски град?
« Reply #65 on: 01.12.2016, 12:03:53 »

Защо си мислиш че там е нощ(т)ния живот? Излезни събота или неделя в пъпа на софия  да видиш и сравниш. Пък после ми говори за нащ(т)ния живот.

Тъй наречения нощен живот в Студентския е пълна мизерия. Гологлави момчета следпубертетна възраст и грозни селянки които се надяват да си намерят спонсори в тези клубове. В центъра на София клубовете са на съвсем друго ниво.
ex-putnik

Offline V.Peichev

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #66 on: 01.12.2016, 13:09:47 »
Хубавите клубове в София като Maze, Fans, Adams, Live&Loud,  3 Уши, Black Lodge, Mixtape 5 и т.н. са в центъра освен RBF в читалището в Хаджи Димитър. :)

Offline passenger

• Запален по ГТ
    • View Profile
« Reply #67 on: 01.12.2016, 23:36:40 »
Тия клубове са със специфична насоченост, забрави Строежа, на такива места се събират хора които предпочитат алтернативна музика и музика от индепендънт лейбъли.
ex-putnik

Offline V.Peichev

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #68 on: 02.12.2016, 10:38:43 »
И Строежа е в центъра. В ъндърграунда има много творци, за които музиката е призвание, начин на живот, ескапизъм и т.н., парите са на заден план съответно има и много стойностни произведения. Има и качествени продуценти, много от тях бивши и настоящи музиканти, които поставят изкуството на първо място като  Peter и Tommy Tagtgren, Dan Swano, David Castillo, Jens Bogren, Waldemar Sorychta, братя Weslawski и т.н. :)

Offline passenger

• Запален по ГТ
    • View Profile
« Reply #69 on: 02.12.2016, 18:24:29 »
Преди беше в Студентския. Някои ъндърграунд произведения са прекалено тежки за възприемане.
ex-putnik