Истината е, че е ужасно да се живее в голям град по принцип, но е още по-ужасно да нямаш какво да ядеш каквото в България предлага малкия град.
Трябва някакъв баланс - но е трудна работа.
Ей го сутринта прекарах 50 минути в 67 за курс, който трябва да е 20-25 минути. Ако живееше в центъра ще дъвчеш въздуха понякога. Също на места има супер грозни гледки.
Перник не е алтернатива и според мен.
Аз пък мисля че най удобно е да се живее в голям град, по възможност по централна локация на голям булевард и до метростанция. Имаш всякакви удобства може да минеш без автомобил, изобщо не ти пука за трафика. Имаш всякакви магазини и услуги около теб. Неслучайно примерно апартамент на Орлов мост или на Данаил Николаев е по скъп, отколкото в предградията.
Също в голям град има и много повече движение и активност, място за разходка. Много от нещата може да се вършат с ходене пеш.
Олег, примерно какво му е удобното дето си купил тая къща в Симеоново че да седиш 50 Мин. в задръстване ли? За това удобство ли си налял един чувал с пари? За тия пари щеше да вземеш апартамент в центъра, или широк център ама ти си знаеш, лично според мен е много по удобно.