Author Topic: Архив МД3  (Read 27648 times)

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
Re: Архив МД3
« Reply #100 on: 04.11.2011, 22:52:52 »
Аз и на ЛС ти писах, има разлика между ТЕН-Т и Еврокоридорите... Комплекси нямаше, преди ти да дойдеш и да си го извадиш.

Offline slap86

• Напредващ
    • View Profile
    • Email
« Reply #101 on: 05.11.2011, 00:28:55 »
Аз и на ЛС ти писах, има разлика между ТЕН-Т и Еврокоридорите... Комплекси нямаше, преди ти да дойдеш и да си го извадиш.
http://stroitelstvo.info/show.php?storyid=1185419 Я погледни тая статия и после ми кажи разлиакта между ТЕН-Т и Еврокоридорите, като ТЕН-Т отговаря за Еврокоридорите и тогава ми се прави на начетен. ПЛЮС ТОВА ТЕН-Т се превежда - Trans-European Transport Networks - Транс-Европейска Транспортна Мрежа. И ПОСЛЕ МИ ГОВОРИ, че били различни неща

Offline blagun

• Moderator
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #102 on: 05.11.2011, 00:55:40 »
http://stroitelstvo.info/show.php?storyid=1185419 Я погледни тая статия и после ми кажи разлиакта между ТЕН-Т и Еврокоридорите, като ТЕН-Т отговаря за Еврокоридорите и тогава ми се прави на начетен. ПЛЮС ТОВА ТЕН-Т се превежда - Trans-European Transport Networks - Транс-Европейска Транспортна Мрежа. И ПОСЛЕ МИ ГОВОРИ, че били различни неща
Какъв си ти бе, момченце, та си позволяваш да държиш такъв гаменски тон във форума? Откъде се взе такава "компетентност" за абсолютно примитивни възгледи - щели да ни изсипят 5-10 милиарна да си построим каквото ни душа иска? Обясниха ти деликатно хора, занимаващи се с европроекти, урбанизъм, градоустройство - то отговаря все едно е във форума на Топспорт
За твое сведение еврокоридорите и TEN-T мрежата са съвсем различни понятия. Различават се и по обхват, и по география - еврокоридорите са в Източна Европа, TEN-T е в цяла Европа, но изключително в членките на ЕС. С това слагам край на изключително неприятния оффтопик, който утре пътува в архива. Темата е за метродиаметър 3.
« Last Edit: 05.11.2011, 00:59:10 by blagun »