Говоря за годините, когато се движеха само Икаруси и Чавдари, демек преди 2000 година.
Имаха доста модели Икарус 256, за които няма никаква информация, каква им е съдбата, както и на повечето 280.
Същото важи и за Чавдарите от всички серии.
Може да се организираме с някой друг и да отидем направо в ПП и да обясним, какво ни трябва. Предполагам ще ни предоставят такава интересна информация.
Извинявай, не съм те разбрала правилно. Но идеята те е интересна, търпи развитие
Здравейте отново приятели от моя любим град,наистина идеята е много добра да се събере информация за досиетата през годините,аз по-горе съм описал това което съм събирал с години,ще е интересно да се събере информация по досиетата когато имаше и Икарус 180,Шкода РТО-706 и Чавдар М-80 и М-81,а това е някъде през 70-те години,които вероятно са бракувани в началото на 80-те години и за които за съжаление нямам инфо за досиетата им.Уверявам ви,че имаше такива защото ги помня и даже съм се возил на тях.То ако трябва да бъдем точни от тези модели е имало и във всички градове на страната.Аз понеже съм далече и няма как да дойда от София,ще е хубаво да се изнамерят още досиета.Аз,което съм предоставил е бих казал малко (и то само за градските автобуси) в сравнение с количеството подвижен състав,който се е движил.Забравих да добавя,че щом съм събрал само за градските автобуси значи,че нямам досиетата на Чавдар 11М3 и 11М4,които се движеха през 70-те,80-те и 90-те до 2000г.Моите признателни приятели ari_91 и Amoto ми предоставиха част от тези автобуси.На които още веднъж им благодаря.