Author Topic: Списък на подвижния състав  (Read 42885 times)

Offline fenka

• Приятел на ГТ
  • Леля е тук
    • View Profile
    • https://www.facebook.com/gradski.transport.vt
Re: Списък на подвижния състав
« Reply #120 on: 22.07.2012, 22:31:11 »
Говоря за годините, когато се движеха само Икаруси и Чавдари, демек преди 2000 година.  :)
Имаха доста модели Икарус 256, за които няма никаква информация, каква им е съдбата, както и на повечето 280.
Същото важи и за Чавдарите от всички серии.  :)
Може да се организираме с някой друг и да отидем направо в ПП и да обясним, какво ни трябва. Предполагам ще ни предоставят такава интересна информация.  :)
Извинявай, не съм те разбрала правилно. Но идеята те е интересна, търпи развитие ;)
Поздрави от лелка :)

Offline ivan3275

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
« Reply #121 on: 27.10.2012, 19:51:29 »
Говоря за годините, когато се движеха само Икаруси и Чавдари, демек преди 2000 година.  :)
Имаха доста модели Икарус 256, за които няма никаква информация, каква им е съдбата, както и на повечето 280.
Същото важи и за Чавдарите от всички серии.  :)
Може да се организираме с някой друг и да отидем направо в ПП и да обясним, какво ни трябва. Предполагам ще ни предоставят такава интересна информация.  :)
Извинявай, не съм те разбрала правилно. Но идеята те е интересна, търпи развитие ;)
Здравейте отново приятели от моя любим град,наистина идеята е много добра да се събере информация за досиетата през годините,аз по-горе съм описал това което съм събирал с години,ще е интересно да се събере информация по досиетата когато имаше и Икарус 180,Шкода РТО-706 и Чавдар М-80 и М-81,а това е някъде през 70-те години,които вероятно са бракувани в началото на 80-те години и за които за съжаление нямам инфо за досиетата им.Уверявам ви,че имаше такива защото ги помня и даже съм се возил на тях.То ако трябва да бъдем точни от тези модели е имало и във всички градове на страната.Аз понеже съм далече и няма как да дойда от София,ще е хубаво да се изнамерят още досиета.Аз,което съм предоставил е бих казал малко (и то само за градските автобуси) в сравнение с количеството подвижен състав,който се е движил.Забравих да добавя,че щом съм събрал само за градските автобуси значи,че нямам досиетата на Чавдар 11М3 и 11М4,които се движеха през 70-те,80-те и 90-те до 2000г.Моите признателни приятели ari_91 и Amoto ми предоставиха част от тези автобуси.На които още веднъж им благодаря.

Offline mediar

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Mediar's Site
« Reply #122 on: 23.12.2012, 23:46:39 »
Оправете си снимките в първите няколко поста на темата, че се отварят много малко от тях.

Offline simo

• Маниак
  • Живота е като стълба в кокошарник-къс и осран
    • View Profile
« Reply #123 on: 12.06.2013, 19:24:49 »
MAN 11.190 Vest 9706 от около 5-6 месеца е в Русе, собственост на Геокомерс и се движеше редовно по линиите им. Днес го забелязах пред един пункт за вторични суровини.

Offline Magirus deutz

• Нямам спирка
  • Почитател на Мерцедес - Бенц, Магирус и Икарус.
    • Skype Me™!
    • View Profile
« Reply #124 on: 10.01.2016, 22:55:32 »
Малко информация за два от автобусите на ЕТ "Надежда - Надежда Христова": ВТ 3032 ВТ и ВТ 3034 ВТ са произведени през 2003г..

Според мен няма да е лошо, ако в списъкът, който се явява първото мнение в рази тема, бъдат добавени и снимки на возилата.
« Last Edit: 10.01.2016, 22:57:18 by Magirus deutz »

Offline Hakkinen

• Moderator
  • Маниак
  • The Flying Finn Is There To Win!
    • View Profile
« Reply #125 on: 11.01.2016, 19:35:55 »
Ще го обновим целия списък, благодаря за информацията. :) Въпрос на малко време е само.