Наръчник на раздела за снимки
Не знам за софийския, но в русенския транспорт до 1967 се използваха съветски автобуси ЛАЗ - при това бяха бели, а не червени като всички други автобуси тогава. Вървяха по автобус 4, а после бяха заменени от първите съчленени Икаруси.А ПАЗовете са малки и подходящи за планински пътища, а не за големи градове. Дълги години такива вървяха от Банско до х.Бъндерица.
Много им се кефя на ПАзовете.
за мен провинция са Люлин, Младост, Надежда, а Обеля и Дружба вече е румънски и турски територии .Какво представляват тези автобуси?
Говориш като типичен представител на дивата провинция, дошъл в "големия град"
Тогава дай малко снимки, защото аз съм израснал в ерата на рециклираните Мерцедеси и за мен провинция са Люлин, Младост, Надежда, а Обеля и Дружба вече е румънски и турски територии .Какво представляват тези автобуси?
Quote from: ElianoМного им се кефя на ПАзовете.Тогава дай малко снимки, защото аз съм израснал в ерата на рециклираните Мерцедеси и за мен провинция са Люлин, Младост, Надежда, а Обеля и Дружба вече е румънски и турски територии .Какво представляват тези автобуси?
Quote from: difian on 25.12.2006, 02:09:47Quote from: ElianoМного им се кефя на ПАзовете.Тогава дай малко снимки, защото аз съм израснал в ерата на рециклираните Мерцедеси и за мен провинция са Люлин, Младост, Надежда, а Обеля и Дружба вече е румънски и турски територии .Какво представляват тези автобуси?Какво ли е да не виждаш по-далеч от носа си..