Author Topic: Линейните  (Read 27274 times)

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
Re: Линейните
« Reply #60 on: 30.12.2009, 11:41:33 »
А онзи ден линейна 2 беше на ул. Солунска до Еванг. църква и исках да го питам чий го крепи там, но той се притесни и потегли. Дори не можах и да го снимам.

Ако го снимаш (и публикуваш снимката) може да му развалиш семейството ... имай малко мъжка солидарност ...

Имах други идеи. Да го снимам и после да му кажа, че лошо му се пише, ноооо ако направи туй-онуй ще сме приятели. Все пак един друг линеен ми направи огромна услуга.
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline emm_1968

• Trams Doctor
  • Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #61 on: 30.12.2009, 12:24:28 »
А онзи ден линейна 2 беше на ул. Солунска до Еванг. църква и исках да го питам чий го крепи там, но той се притесни и потегли. Дори не можах и да го снимам.

Ако го снимаш (и публикуваш снимката) може да му развалиш семейството ... имай малко мъжка солидарност ...

Имах други идеи. Да го снимам и после да му кажа, че лошо му се пише, ноооо ако направи туй-онуй ще сме приятели. Все пак един друг линеен ми направи огромна услуга.

Това си е изнудване от където и да го погледнеш ...
Символите на нашия град са Витоша, кестените и трамваите.

С такива любители на МГТ врагове не му трябват.

Offline pepi1997

• Нямам спирка
  • 9060
    • View Profile
    • Email
« Reply #62 on: 23.04.2010, 20:37:07 »
Да изчистя прахта:
Тези линейни много взеха да си фантазират:На един дълъг Конекто ЛФ (като на 204) бяха го записали с втори човек в кабината (не е 9060)  :D :D :D, на същият този автобус - нито проверка, нито нищо, хоп - Нямал стикери...
И шофьора без билети и 60 кинта назад от заплатата  :angry: :angry:
Слава Богу за 2ри човек в "кабината" не са му взели нищо.

Идиоти...

Offline dimi

• Наистина съм луд
  • сбогом 2622
    • View Profile
« Reply #63 on: 30.03.2011, 18:37:05 »
Според мен проверката, която се осъществява от линейния контрол е доста повърхностна.  Чакат на някое кръстовище да засекът нарушение на кола на градския транспорт. Всеки който иска наистина да провери работата на шофьорите няма да гледа рейса отвън, а ще се качи и ще пътува, като обикновен пътник. До като не си се качил вътре и не си се возил, ти не трябва да даваш никакви оценки за работата. Вътре, освен проверка на изправността на шофьорите, може да имат и поглед върху салона, превозното средство, върху пътникопотока ( а не да се правят фалшиви замервания веднъж на десет години). Нещата може да са много по-ефективни, но за съжаление шефовете нямат интерес     :angry:
R.I.P  Ikarus 280

Offline Repcho

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Градски транспорт-София
    • Email
« Reply #64 on: 30.03.2011, 19:56:33 »
Имаше един линеен дето го правеше това с огледа на салона на крайна спирка. И беше написал на пътния лист на водача поне 3 точки по салона, на които да се обърне внимание в гаража. Познайте дали някой въобще го е погледнал  :rolleyes:

Offline pepi1997

• Нямам спирка
  • 9060
    • View Profile
    • Email
« Reply #65 on: 16.05.2011, 19:04:31 »
 :angry:

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
« Reply #66 on: 21.05.2011, 20:44:40 »
:angry:

Тези знаци засягат спиране на пътното платно. Въпросният би следвало да бъде санкциониран за качване на тротоар, при това на спирка.
Висенето по кабините вреди сериозно на Вас и на другите около Вас.

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #67 on: 21.05.2011, 21:19:47 »
То много неща трябват..  :D Последния месец 4 пъти съм видял патрулка да преминава на червено.

Offline GAULOISES

• Наистина съм луд
  • КАРАТ-С
    • ICQ Messenger - 496092550
    • View Profile

Offline я л т а

• Нямам спирка
  • МНОГОЗНАЙСТВОТО НЕ УЧИ НА УМ. Хераклит
    • View Profile
« Reply #69 on: 30.10.2014, 23:31:27 »
Спрете си просташките мнения !