не поиска НЕЗАВИСИМА техническа експертиза
Само помисли от коя Държава трябва да пристигне тази независима експертиза................
Дето викаш е точно така. Като се замислиш пред съдебната палата и на австралийска фирма биха после се намерили критици в обективността.
Лошото е, че и адвокатите са едни тюрлю гювечи дето на моменти на мен ми писва да ги слушам по телефона, какво ли остава да ми свършат някаква работа. То е едно мрънкане, че ги боли глава, че това е друга материя, че нямат време, обаче още преди да са запознати със случая са способни да изстрелят каква е сумата за хонорара.
Най-много ми беше "харесал" един адвокат дето беше измислил за едни нотариални актове (да ги намери от имотния регистър) часова ставка от сорта на 500 лв за включени 3 часа труд и ако не стигнели по даречем 50 лв на допълнителен час. И накрая дори не включва в коктейла ако има умрели да издири, кой ги наследява. Разбира се, че не му ги дадох тези пари, (хем беше с познат намерен) и после един колега ми направи услуга и ми помогна за без пари срещу друга услуга.
Мисълта ми е, че много адвокати са мърша голяма и ако някой познава жената би могъл да и препоръча някой проверен със сходни занимания, защото пък видиш ли свестен адвокат чак ти е кеф да ходиш в батака с него.