Author Topic: Re: Недобросъвестни шофьори и ватмани  (Read 17114 times)

Offline Repcho

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Градски транспорт-София
    • Email
Емиле, глупостите ги пишеш ти. Сгазеното момиче на Аптека е била с колело, движела се е по автомобилното платно, в близост до строеж и вход/изход на тежка механизация, като тротоара е широк, а парка е от другата страна на строежа. Престани да пишеш глупости. А пък това със стряскането ти препоръчвам да не го правиш за да не си изпросиш някъде боя без да разбереш дори

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
И къде й е вината? С колело няма ли право да се движи по платното?
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline GTUser

• Маниак
    • View Profile
    • Email
Не виждаш нищо смислено, понеже собствената камбанария е трудно препятствие за това.
А може би причината за оспамването е, че излизаш с някакви безумни мнения?  :rolleyes:

Колкото до сгазената жена - запознат съм със случая, беше приятелка на единия колега, и не виждам за какво го вмъкваш. Това, за което ти говоря е нещо съвсем различно и ти или не можеш, или напълно нарочно не желаеш да разбереш.
Става въпрос за преминаването на пешеходци на червено въпреки сложения светофар, въпреки автомобилния поток, въпреки наличието на КАТ, разчитайки единствено на късмета си и реакциите на шофьорите, включително и на тези от ГТ. И това се случва не ежедневно, а ежечасно.
Колкото и да се изказват изисквания към шофьорите, не трябва да се забравя, че същото се отнася и за пешеходците. Мисля, че няма какво повече да се дообсъжда.

Offline Repcho

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Градски транспорт-София
    • Email
Не става въпрос за вина, а за разсъждаване и преценяване на ситуацията. Доколкото знам шофьора на камиона е виновен в случая, така че аз не мога да го оправдавам. Идеята беше друга.

Колкото и да се изказват изисквания към шофьорите, не трябва да се забравя, че същото се отнася и за пешеходците. Мисля, че няма какво повече да се дообсъжда.

Ето това е е основното, ако искаш го разбери, ако искаш недей- проблемът си е твой.

Offline pepi1997

• Нямам спирка
  • 9060
    • View Profile
    • Email
На тотално различно мнение съм и не виждам почти нищо смислено в постовете ти. не, че аз съм написал нещо такова в последните два, ама ти нарочно скачаш само с единствената цел да се зяждаш и да оспамваш темите с глупости. да, тъпо е, че аз като шаран ти се хващам на простотиите, но за Аптека ще ти кажа, че сгазиха момиче, която умря на място, защото някой олигофрен работещ за МД2 не я видял. Та с какво беше виновна жената? Може би с това, че не си е седяла у тях.
А с какво е виновен човека, та да влиза в затвора??? Изпълнявал си е съвестно работата, ама все ще се появи някоя шматка с колело или някой с мотор, дето да направи простотия.
По Евлоги Георгиев съм виждал как си карат по шосето, при наличие на обособена от тротоара вело-алея.
Виждал съм и самоубийци с колело в насрещното на Цариградско шосе, въпреки че има знаци по целия булевард.

Offline vesko76

• Нямам спирка
  • Van Hool & Citaro G - fan
    • View Profile
Пепи е напълно прав, и аз съм свидетел ежедневно на велосипедисти по Канала при наличие на велоалея. Докато всеки си кара както му е удобно, ще ги има тези проблеми.

Offline я л т а

• Нямам спирка
  • МНОГОЗНАЙСТВОТО НЕ УЧИ НА УМ. Хераклит
    • View Profile
Шофьорът на 3648 днес след обяд, е показал среден пръст вероятно на А. Добранов, по непотвърдени данни / точно за А.Д./, около общината- Младост-3 , и след работа трябва да напише обяснения във В.Д.П.
Спрете си просташките мнения !

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
Хаххахах много се отваря нещо тоя шофьор, днес беше по 113.

Offline Стаменов

• Маниак
  • <Ikarus 280> 3412... 1986-2009
    • View Profile
    • http://www.2tpower.com/forum/index.php
Тоя е пълен изрод, дано го уволнят, писал съм за него в другата тема.

Offline tiristor

• Нямам спирка
  • За пускане на БГ-1300 по линии 4 и 11!
    • View Profile
    • Email
Алтафини днеска как се изложи не е истина - един човек го пита за следващата спирка, което прерастна в скандал и обиждане на демографски признаци и полови ориентации :D

Offline tm0

• Нямам спирка
    • View Profile
Ватманът на трамвай 2409, следобяд. Беше възрастен, с прошарена коса. Като тръгне от спирка ускорява рязко на максимално, особено около Трамкар, по онзи ужасен участък от пътя, трамваят яко се лашкаше и разбиваше. Не знам дали е бързал да навакса, но трябва по-голяма съвестност в експлоатацията на тези нови трамваи. Има места, където трябва да се кара внимателно, има и такива, позволяващи високи скорости. Положителното, което мога да изтъкне, е, че системата за съобщаване на спирките беше обслужвана стриктно.
------------------------

Offline BATMOON

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • Email
   Има нещо сбъркано. Номерът на мотриса, ватмана или диоптрите?
НА КРИВАТА РЕЛСА, ПАНТОГРАФЪТ Ѝ ПРЕЧИ