Author Topic: Проблеми с компютрите  (Read 49089 times)

Offline bagercho

• Нямам спирка
    • View Profile
Re: Проблеми с компютрите
« Reply #280 on: 26.05.2024, 18:49:18 »
Не е точно проблем с компютър, но ще питам тук. Понеже съм скръндза и не ми се дават пари на графичен дизайнер или платените генератори, а ми трябва лого на фирма, за това реших да си генерирам с ИИ. Дотук добре, изкара ми няколко варианта, които ми харесват, но каквото и да опитвам не мога да го накарам да изпише името на фирмата както трябва. Има ли някой, който разбира от Фотошоп да удари едно рамо да се изпише нормално? Ще го черпя една виртуална бира  :angel:  :help:

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #281 on: 19.07.2024, 16:57:09 »
Видяхме ли днес нагледно ИТ кризата и съкращаването на персонал на принципа "който не се мазни на шефа" какви сривове направи в цял свят?
Изнасянето на инфраструктурата в клаудове като MS Azure все повече ще създава такива неща
Не е нормално всичко това!
Превръща се цялото ИТ в един глобален Боинг, който лети към земята!
Украйна, победа!

Offline V.Peichev

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #282 on: 19.07.2024, 17:01:05 »
Компетентните служители от Ечмиадзин и оторизираните представители по света са силно претоварени. Поне arhiepiscopie@armeana.ro и divanatun@etchmiadzin.am приемат сигнали. :)

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #283 on: 19.07.2024, 17:04:30 »
Всичко е станало масово един гол PR и едно голо HR! Явно всичко е подстригано дето е бачакло като хората и са останали големите ИТ професори дето имат яки концепции.
Украйна, победа!

Offline V.Peichev

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #284 on: 19.07.2024, 17:07:55 »
Все пак са нужни големи теоретици и ерудити, които да контролират работата и да помагат със съвети при нужда. Руснаците казват "Один с сошкой, семеро с ложкой.". :)