Author Topic: Линията София-Габрово  (Read 24726 times)

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
Re: Линията София-Габрово
« Reply #20 on: 23.08.2009, 10:11:38 »
Знаеш ли в колко часа е заснета снимката ?
Не,ама утре като стане майка ми ще питам.Най-вероятно я е заснела когато е пристиганала там с автобуса от В.Търново.Аз и бях поръчал да ми снима малко ГТ София,тя пък ми снимала Габровски автобуси :D ,ама утре като отида ще си наваксам :D
Сайтът, към който е и този форум, има пре-богата галерия със снимки на доста от нещата, движили се в София, а на актуалните- на всичко. Дори колегите вече са се превърнали в японски туристи и имаме тонове еднакви снимки на едно и също! Снимай, ако ти е удоволствие да снимаш, но ако си молил майка си, просто да се сдобиеш с някаква база данни от София, има откъде да намериш готови снимки на прилично и отлично качество.  ;)

Offline Sixkiller

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #21 on: 23.08.2009, 10:45:13 »
Знаеш ли в колко часа е заснета снимката ?
Не,ама утре като стане майка ми ще питам.Най-вероятно я е заснела когато е пристиганала там с автобуса от В.Търново.Аз и бях поръчал да ми снима малко ГТ София,тя пък ми снимала Габровски автобуси :D ,ама утре като отида ще си наваксам :D
Хубаво. Ако ти се отдаде възможност, снимай и габровски. Те секторите са през два.
В България си е най-хубаво и супер и всичко ни е страхотно. Единственото по-хубаво е България едно време, ама и сега си е най! ;)

Парно в салона само с печат в пътния лист.

Offline gogata

• Маниак
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 3375543
    • View Profile
    • Premier Сasual Dating - Genuine Damsels
« Reply #22 on: 31.03.2010, 18:00:39 »
малко уж луксозни габровски автобуси  :D