Author Topic: Въпроси относно абонаментните карти  (Read 5435 times)

Offline viki288

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
Здравейте, искам да попитам нещо: Искам да си взема месечна карта за всички линии на стойност-20лв (до 20 год. възраст), но се чуда едно: на една бутка на стадиона, продавачката ми каза че месечната е валидна например от 21 феруари до 20 март, а ако си зема карта от 1 март, до кога ще е валидня тя, защото пт 21 фев. до 20 март, дните не са 30, а по-малко отколкото дните, ако си я взема от 1 март до 31март. Разбрахте ли ме?

Друго: Трябва ли родител да присътсва, за да се направи ел. картата или не е нужно?

МЕрси предварително :) :angel:

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
Не е нужно да има родител  ;). Ако си платиш от 28 число, картата важи до 27 на следващия месец, независимо дали е януари, февруари или петък.

Offline Dragon

• Administrator
  • Нямам спирка
  • Администраторът бонбони не пие!
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 202143037
    • View Profile
    • http://gtsofia.info/
    • Email
И карта до 20г. възраст няма. Има ученическа до 20г. и ти трявба само бележник, лична карта и снимка.
GTSofia.info - Любителски страници на градския транспорт в София
Forum.GTSofia.info - Любителски форуми на градския транспорт в София

Offline greg

• Наистина съм луд
    • View Profile
Месечната карта ще бъде от 1-ви до 31 март, но ако се вземе от 28-ми февруари ще бъде до 27-ми март. Февруари е къс месец и има лека минавка.

Offline viki288

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
Ясно. Мерси много ;) На 1 март ще си направя :)

Offline varg

• Приятел на ГТ
    • View Profile
    • Email
Интересува ме дали във всички градове на България многодетните майки имат право на целогодишна карта която струва 30-40 лв. както пенсионерите в градският транспорт с което се облагодетелстват най-вече циганите.
« Last Edit: 07.04.2013, 17:10:29 by varg »

Offline freepigeon

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
    • Email
Интересува ме дали във всички градове на България многодетните майки имат право на целогодишна карта която струва 30-40 лв. както пенсионерите в градският транспорт с което се облагодетелстват най-вече циганите.

В Перник такива карти няма защото едно че няма многодетни майки и второ че ромите не ползват градски транспорт тъй като катуните им са в центъра на града.

Offline NULL

• Маниак
  • Keep Walking
    • View Profile
    • Email
Привет!  :rolleyes:
Някой има ли представа дали оставащият период от едногодишна (персонализирана) карта да бъде прехвърлена на друг човек?
В случай, че може - заплаща ли се?
If you change nothing, nothing will change.

Полезно: Почивни дни 2019 | Обменни бюра София | Фиксинг на БНБ

Offline Dimitar155

• Маниак
    • View Profile
    • Email
Привет!  :rolleyes:
Някой има ли представа дали оставащият период от едногодишна (персонализирана) карта да бъде прехвърлена на друг човек?
В случай, че може - заплаща ли се?
Малко трудно би станало това мамене на системата. На теория ако си блокираш картата на 10-ти и вземеш нова на 17-ти, би трябвало да ти удължат периода със 7 дни, но може и да остане със същия период. За най-сигурно питай в някой пункт.
Друг вариант е ако искаш да прехвърлиш периода на друг човек от същия пол, просто да захабиш снимката на картата и да се надяваш контролата да не му иска личната карта.  :devil:

Offline lili80

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
Възможно ли е да се прехвърли, както бе попитал колегата по-горе или направо нова :)