Или си купи билет онлайн, тогава няма как да не спре, защото със сигурност ще знае че има хора. Но като цяло аз от известно време изобщо не се занимавам с частници, нито могат да направят читави актуални разписания, нито сайт, нито пътуване с прекачване между отделни фирми. Пътувам само с държавния превозвач БДЖ, ако питаш мен пътувай си с тях и не се занимавай с частници. Имат си онлайн билети, пътуване с връзки, радар, всичко си е цивилизовано и направено като хората. На частника му дай да върти кръчми само, ако е нещо сериозно стратегическо като траспорт доказано 99% са гОла вОда.
Разбира се има и изключения. Например съм доволен от частните автобусни превозвачи в райнона на Поморие и Слънчев бряг. Като има промени още на предния ден минават и залепват разписанията на всяка спирка, спазват ги доколкото може почти до секундата, дори веднъж през зимата в автобусчето Поморие-Слънчев Бряг ми дадоха телефон, защото предстоеше промяна на разписанието след 2 дена да се обадя, и те сами ми предложиха да ми звъннат да ме уведомят за новите часове на преминаване. Това са ми наблюдения през зимата, през летния сезон знам че е мазало и не е баш така. Като цяло е хубаво държавата и общините да поемат изцяло обществения транспорт, с частници е пълно мазало.